Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies konkurss, apsveicam tā uzvarētāju!

Jānis Celmiņš

Ar lietotāja movolejbols uzvaru noslēdzies konkurss, kas trijās kārtās risinājās pirms jaunās pludmales volejbola sezonas. Apsveicam movolejbols, jau tuvāko dienu laikā sazināsimies ar tevi, lai paziņotu, kur un kā saņemt mūsu sarūpētās balvas.

Konkurss risinājās trijās kārtās. Pirmajā tā kārtā konkursantiem bija jāatbild uz Mārtiņa Pļaviņa desmit sagatavotajiem jautājumiem, otrajā kārta – Jāņa Šmēdiņa jautājumiem, bet trešajā jautājumus gatavoja dueta trenera Aigara Birzuļa. Par katru pareizo atbildi konkursanti saņēma vienu punktu. Vislabāk konkursā veicās lietotājam movolejbols, kurš ieguva 21 punktu.

Balvā movolejbols saņems pludmales volejbolistu formas krekli (ar abu sportistu autogrāfiem) kuros Pļaviņš / Šmēdiņš aizvadīja savu pirmo šīs sezonas Pasaules kausa posmu Ķīnā un dāvanu karti no mūsu atbalstītāja Pludmales sporta centra "Brazīlija" - iespēja divas stundas trenēties sporta un atpūtas centra smilšu laukumos.

Konkursa pirmo sešu vietu ieguvēji

VietaLietotājsPunkti
1.movolejbols21
2.delimo20
3.Ir kas jauns?20
4.abramovich19
5.Dzorambuls17
6.spoks2217
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja