Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbolā Latvijas jaunatnes zeltu izcīna arī Austrumeiropas čempioni

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pludmales volejbolā Latvijas jaunatnes zeltu izcīna arī Austrumeiropas čempioni
Līva Ēbere un Deniela Konstantinova. Foto: Beach Box Gepardi

Augusta izskaņā “Ruukki” Pludmales centrā Mārupē tika noskaidroti Latvijas jaunatnes čempionāta pludmales volejbolā medaļnieki četrās vecuma grupās, informē federācija.

Kā jau ziņots, pirms nedēļas Austrumeiropas čempionātā uzvarēja Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (U18) un Ralfs Andrejevs/Valters Ķirsons (U16).

Iepriekš jaunie sportisti aizvadīja piecus sacensību posmus, sacenšoties Smiltenē, Siguldā, Cēsīs, Engurē, Ogrē, Kuldīgā un Ventspilī. Fināla posmā katrā no vecuma grupām iekļuva 16 labākie dueti. Uzvarētājus apbalvoja arī Latvijas pludmales volejbola zvaigznes.

U-20 grupā puišiem uzvaru finālā svinēja viena no šīs sezonas Latvijas pieaugušo posma uzvarētājiem Olivers Bulgačs/Markuss Graudiņš, kuri finālā ar 2-0 (18, 19) pieveica Sandi Bērziņu un Dāvi Teteri. Kārlis Jaundžeikars un Matīss Šalkovskis ieņēma trešo vietu.

Meiteņu konkurencē šajā vecuma grupā uzvaru finālā svinēja viena no Latvijas pieaugušo čempionāta šīs sezonas posma uzvarētājām, kā arī ceturtās vietas ieguvējas finālā Anija Ozoliņa/Beāte Liepājniece, kuras izšķirīgajā mačā ar 2-0 (20, 10) pārspēja Amandu Reguti un Kitiju Martini-Ādamsoni. Trešo vietu izcīnīja Renāte Krūklīte un Eva Elizabete Brokāne.

U-18 grupā par uzvarētājiem puišu konkurencē kļuva Kārlis Jaundžeikars/Matīss Šalkovskis, kuri finālā ar 2-0 (12, 16) pieveica Oskaru Kilku un Ernestu Gūtmani. Trešo vietu izcīnīja Bruno Bulgačs un Markuss Maculēvičs.

Meitenēm šajā grupā labākās bija Eiropas U-20 čempionāta vicečempiones Līva Ēbere/Deniela Konstantinova, kuras finālā ar 2-0 (21:13, 21:10) pārspēja Katrīnu un Karmenu Strukas. Bronzas medaļas arī šajā vecuma grupā izcīnīja Renāte Krūklīte un Eva Elizabete Brokāne.

U-16 grupā zēniem par uzvarētājiem kļuva Ralfs Andrejevs/Valters Ķirsons, kuri finālā ar 2-1 (-14, 18, 13) pieveica Patriku Orupu un Martinu Popi. Trešo vietu ieņēma Gustavs Druska un Tomass Blekte.

Meiteņu ieskaitē par Latvijas čempionēm kļuva māsas Karmena Struka/Katrīna Struka, kuras finālā ar 2-0 (13, 15) pārspēja Alisi Aleksāni un Aurēliju Kotāni. Trešo vietu izcīnīja Monika Mamaja un Emīlija Mačukāne.

U-14 grupā zēniem par uzvarētājiem kļuva Niks Ameļkovičs un Artūrs Ikaunieks, kuri izšķirīgajā duelī ar 2-0 pieveica Ernestu Pastaru un Ralfu Kirilovu. Bronzas medaļas nopelnīja Emīls Lapsalis un Tomass Rukmanis-Počs.

Meitenēm šajā vecuma grupā zelta medaļas izcīnīja Lauma Emīlija Bičevska un Katrīna Rozīte, kuras finālā ar 2-0 (17, 15) uzvarēja Katrīnu Tīnu Aleksejevu un Trīni Cepurīti. Trešo vietu izcīnīja Romija Raudziņa un Paula Krieva.

Fināla posmā labākos volejbolistus gaidīja arī atbalstītāju programmas “100+ draugi Latvijas volejbolam” sagādātās naudas balvas, kuras saņēma godalgoto vietu ieguvēji.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2022-09-01 13:20, pirms 2 gadiem
bez pārsteigumiem - kas spēlē DEPO OPEN tie brauc pāri pārējiem. Jaunatnes un pieaugušo volejbols ir divas dažādas lietas.