Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone iekļūst 16 labāko pulkā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Minusa un Jursone iekļūst 16 labāko pulkā
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolis Inguna Minusa un Inese Jursone šodien Šanhajā (Ķīna) guvušas otro uzvaru FIVB pasaules kausa posma sacensībās, nodrošinot vietu 16 labāko duetu vidū. Trijos setos viņām izdevās uzveikt Lielbritānijas duetu.

Jau ziņojām, ka Šanhajas FIVB pasaules kausa posmu Inguna un Inese iesāka ar panākumu pret spānietēm, bet vēlāk zaudēja spēcīgajam Vācijas duetam Gollerei un Ludvigai. Lai turnīnātu cīņu par augstākām pozīcijām mūsu pludmales volejbolistēm bija jāuzveic Lielbritānijas sportistes Sāru Dempniju un Šonu Malinu.

Turnīrā ar augstāku numuru bija izliktas latvietes (11. pret 21.), kas viņām deva favorīšu statusu. To arī izdevās apliecināt, lai gan uzvara tika gūta tikai trijos setos – 21:18, 16:21, 15:9. Līdz ar to Minusa un Jursone iekļuvušas šī posma labāko sešpadsmitniekā un cīņas turpinās rīt. Nākamajā spēlē viņu pretinieces būs Austrālijas volejbolistes Bekara Palmere un Heike Jensena, kuras turnīrā izliktas ar 20. numuru.

Izmantotie resursi:
fivb.org