Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Hāgā viss pjedestāls brazīlietēm

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Hāgā viss pjedestāls brazīlietēm
Larisa un Žuliana
Foto: www.fivb.com

Ar Brazīlijas sportistu triumfu noslēdzies FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā sievietēm, kas norisinājās Nīderlandes pilsētā Hāgā. Par uzvarētājām kļuva Larisa / Žuliana, sudrabs Talitai un Antonelli, bet bronza Vivianai un Vierai.

Hāgas FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā sievietēm izvērtās par īstu Brazīlijas duetu izrādi. Pamatturnīrā kā ierasti startēja četri šīs valsts dueti un visi iekļuva labāko sešiniekā. Bez godalgām šoreiz palika Renata un Leao, kuras piekāpās Vivianai un Vieirai. Šīs sportistes vēlāk tika pie bronzas godalgām, trijos setos apspēlējot labākās no eiropietēm – čehietes Novakovu un Haječkovu (21:14, 15:21, 15:11).

Finālā tikās ar pirmajiem diviem numuriem izliktie dueti – Larisa / Žuliana un Talita / Antonelli. Ļoti spraiga cīņa gan neiznāca – Larisa un Žuliana tika pie pārliecinošas uzvaras ar 21:16, 21:15, kas viņām jau bija septītā šajā sezonā. Atgādinām, ka Latvijas duets Inguna Minusa un Inese Jursone šo posmu noslēdza dalītā 17. vietā.

Šosezon sievietēm atlikuši vēl trīs FIVB pasaules kausa posmi – septembra sākumā sportistes sacentīsies Barselonā (Spānija), oktobra beigās Sanjā (Ķīna), bet sezona noslēgsies Puketā (Taizeme).

Izmantotie resursi:
fivb.com