Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Karstas cīņas turpinās ELKOR Sport pludmales volejbola līgā, noslēdzies 2.posms

Jānis Celmiņš

Vasaras prieki sit augstu vilni Beach Box pludmales volejbola hallē, kur pagājušajā svētdienā tika aizvadīts nu jau 2. posms ELKOR Sport pludmales volejbola līgā.

ELKOR līgas otrais posms bija bagāts jaunu komandu rotāciju, bija vērojamas gan komandu dalībnieku maiņas, gan vairākas komandas nevarēja ierasties uz posmu, gan klāt nākušas jaunas, tādējādi otrajā posmā par uzvarām cīnījās jau 27 komandas.

Kā pirmos jāizceļ tieši jauniņos - apakšgrupu turnīru pārliecinoši uzvarēja jaunpienācēji Bērziņš/Ivanovs, kuri nākamajai kārtai kvalificējās kā pirmie. Vēlāk pārvarot arī astotdaļfinālu, taču ceturtdaļfinālā atzina Celmiņa J./Jansona pārākumu un ierindojās 5.vietā.

Par ļoti lielu pārsteigumu šajā posmā parūpējās Butevics/Ilgavizis, kuri pirmajā izslēgšanas spēlē pārspēja Latvijas čempionātu medaļnieku Klāvu Zaļkalnu, kas spēlēja pārī ar Artūru Kiseļevu.

Pavisam grūts šis posms bija pagājušā turnīra finālistiem Orups/Kaviers, kuri savā grupā ierindojās tikai 3. vietā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tie tikās ar 1. posma pāri darītājiem Priede/Grosbergs. Arī šoreiz cīņas scenārijs bija ļoti līdzīgs pirmā posma finālam, kad Orups/Kaviers izlaida uzvaru no rokām, esot vadībā 19:16. Priede/Grosbergs šo posmu noslēdza godpilnajā 3. vietā, pārspējot jaunpienācējus Celmiņš J./Jansons. Priede/Grosbergs šobrīd ierindojas līgas kopvērtējuma pirmajā vietā pēc diviem posmiem.

Arī 2. vietu izcīnīja ELKOR Sport līgā pirmo reizi startējošie Antoms/Brivna, savukārt „laimīgie” Šēfers/Celmiņš K., kas 1. posmā ieguva Autobrava galveno balvu - visurgājēju Freemont uz nedēļas nogali, šajā posmā pierādīja, ka ir ne tikai veiksmīgākie, bet arī meistarīgākie un kāpa uz pjedestāla augstākā pakāpiena.

Atgādinām, ka jau 10. novembrī gaidāms līgas nākamais posms. Šobrīd ir sasniegts Elkor Sport pludmales volejbola līgas dalībnieku kvorums - 32 komandas, taču tiek pieņemti arī jauni pieteikumi, jo pamatkomandām līdz turnīra nedēļas pirmdienai jāapstiprina sava dalība posmā, tādējādi, ja atsevišķas komandas nevar ierasties uz posmu, brīvās vietas tiek piedāvātas jaunām komandām. Vienlaikus informējam, ja kāda no pamatkomandām kļūst „neaktīva” – tiek izlaisti 3 posmi pēc kārtas, tad tā no pamatkomandu saraksta tiek pārvietota uz pretendentu sarakstu.

Lielu paldies līgas organizatori saka atbalstītājiem, kas sarūpēja volejbolistiem svētkus - ELKOR Sport, Autobrava, Aldaris, Ādažu čipsi, Isostar, F1, Triumph, Blue Box, EMJ Metāls, SWH, Sportacentrs, Apollo, Johnson & Johnson, Red Bull.

Vairāk informācija par ELKOR Sport pludmales volejbola līgu atrodama Pludmales volejbola halle «Beach Box»

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-28 20:35, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Vai nu reglaments vai nu nogurums, bet es no raksta neko nesapratu : (
Man jau liekas, ka precīzāk būtu teikt, ka Tu komentē sporta veidus no kuriem neko nesaproti