Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Noslēgušās turnīra "Saulkrastu kokteilis" kvalifikācijas sacensības

Jānis Celmiņš

Noslēgušās turnīra "Saulkrastu kokteilis" kvalifikācijas sacensības
Foto: fivb.org

Šodien Saulkrastu estrādē noslēgušās pludmales volejbola turnīra „Saulkrastu Kokteilis BIGBANK Open” kvalifikācijas sacensības. Zināmas visas 16 komandas, kuras jau šovakar uzsāks cīņu par 10 000 ASV dolāru lielo naudas balvu.

Turnīra kvalifikācijas sacensībās šodien cīņu uzsāka 22 komandas, kuras cīnījās vien par četrām vietām pamatturnīrā. Lielākais turnīra pārsteigums varētu būt Arta Caica un pagājušā gada turnīra uzvarētāja Toma Vanaga neiekļūšana pamatturnīrā. Vīri jau pirmajā kvalifikācijas turnīra kārtā ar 1:2 piekāpās Lietuvas duetam Pauļus Matulis / Motius Melinis, kuri vēlāk nodrošināja vietu pamatsacensībās. Bez šiem lietuviešiem pamatturnīrā iekļuva arī viņu tautieši Arnas Rumševičus un Lukas Každailis, kā arī divas Latvijas komandas – Edvarts Buivids / Reinis Pekmanis un Artjoms Vaščenkovs / Staņislavs Hatiņecs.

Pirmās pamatturnīra spēles tiks aizvadītas jau šovakar no pulksten 18.30, bet sacensību turpinājums un noslēgums paredzēts rīt, kad pusfinālu cīņas sāksies pulksten 19.00, bet lielais fināls paredzēts pulksten 23.00. Turnīrā piedalās visi spēcīgākie Latvijas pāri, kā arī turnīra īpašie viesi no Kanādas un Igaunijas. Līdz ar sportisko batāliju noslēgumu rītvakar ap pusnakti aktivitāšu stafetes kociņu pārņems pašmāju muzikālā sensācija – „Bermudu divstūris”.

Pirmie pludmales volejbola turnīri Saulkrastos notika pirms divdesmit gadiem, taču oficiāli par pirmajiem „Saulkrastu kokteiļa” čempioniem 1995. gadā kļuva pašreizējais Latvijas valstsvienības treneris Uģis Krastiņš un Aivis Eida.

Turnīra kvalifikācijas sacensību rezultāti: beachvolley.lv

Pilns sacensību dalībnieku saraksts: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

  +2 [+] [-]

, 2013-06-28 18:12, pirms 11 gadiem
Būtu labi, ja pēc fināla varētu ar kādu transportu aizbēgt uz Rīgu, pirms tur parādās muzikālā sensācija. Kanādiešus arī derētu pēc iespējas ātri aizvākt, lai neizplata sliktas atsauksmes.