Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Čerifs un Ahmeds pārliecinoši uzvar "Elite 16" turnīrā Meksikā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Čerifs un Ahmeds pārliecinoši uzvar "Elite 16" turnīrā Meksikā
Ahmeds un Čerifs. Foto: volleyballworld.com

Ar Čerifa un Ahmeda pārliecinošu uzvaru noslēdzies "Beach Pro" tūres vīriešu turnīrs pludmales volejbolā. Kataras duets finālā pārspēja nīderlandiešus Aleksandru Brauveru un Robertu Meuvsenu.

• "Beach Pro" tūres "Elite 16" turnīrs sākās ar kvalifikāciju, pēc kuras 16 pāri četrās grupās sacentās, lai noskaidrotu ceturtdaļfinālistus. No grupas nespēja izkļūt Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, piedzīvojot trīs zaudējumus. Ceturtdaļfinālā izstājās arī pārējās divas C grupas komandas, bet pusfinālos uzvaru svinēja un finālā iekeļuva Aleksandrs Brauvers un Roberts Meuvsens no Nīderlandes, kā arī Kataras pludmales volejbolisti Čerifs un Ahmeds.

• Spēle sākās ar garu izspēli, kurā pludmales volejbolisti demonstrēja savu atlētismu līdz pie punkta tika nīderlandieši. Kataras duets ar nesekmīgām servēm ļāva kādu laiku saglabāt vadību, vet tad Čerifs atzīmējās ar bloku, veicot vadības maiņu (4:3). Līdz seta vidum viņš uzlika vēl divus blokus, dodot savam pārim 12:9 vadību. Seta otrajā pusē lieliski aizsardzībā turpināja darboties Ahmeds, palielinot Kataras dueta pārsvaru līdz pieciem punktiem. Ar to pietika uzvarai pirmajā setā - 21:17.

• Otrajā setā Kataras duets ieguva vadību pēc Meuvsena kļūdas uzbrukumā, kam sekoja Čerifa eiss un Ahmeda atspēlētā bumba aizsardzībā (4:1). Pēc pārtraukuma Čerifs kļūdījās uzbrukuma sitienā, bet reabilitējās ar lielisku spēli blokā (9:4). Brauvers turpināja celt bumbu pārāk tuvu tīklam, kur Meuvsenam nebija pa spēkam izvairīties no Čerifa bloka. Arī Meuvsenam epizodiski izdevās sagādāt pretiniekiem problēmas spēlē pie tīkla, kas ļāva sadeldēt sešu punktu deficītu uz pusi (9:12).

• Pēc tehniskā pārtraukuma Kataras duets atguva iniciatīvu un sešu punktu pārsvaru. Šoreiz gan nīderlandiešiem vairs neizdevās atgriezties cīņā. Čerifs un Ahmeds pārliecinoši nospēlēja spēli līdz galam, triumfējot pirmajā "Elite 16" turnīrā - 2-0 (21:17, 21:15).

• Tikmēr spēlē par trešo vietu sacentās poļi Mihals Brils/Bartošs Losjaks un norvēģi Anders Mols/Kristians Sērums. Spēli lieliski sāka poļi, izvirzoties vadībā ar 6:0 un nepielaida pretiniekus tuvāk par diviem punktiem. Pirmo setu Brils un Losjaks uzvarēja ar 21:12. Otrā seta sākumā četru punktu pārsvaru ieguva norvēģi, bet to tikpat ātri izsēja. Polijas duets ieguva un pazaudēja trīs punktu pārsvaru, bet seta galotnē Mols un Sērums revanšējās ar 21:17. Trešajā setā norvēģi salauza pretiniekus un svinēja uzvaru ar 2-1 (12:21, 21:17, 15:12).

• Nākamais lielais "Beach Pro" turnīrs risināsies no 14. līdz 17. aprīlim Brazīlijas pilsētā Itapemā, kas būs "Challenge" līmeņa, bet "Elite 16" nākamais turnīrs no 25. līdz 29. maijam risināsies Čehijas pilsētā Ostravā, bet no 1. līdz 5. jūnijam pasaules labākie pludmales volejbolisti performēs Jūrmalā.

     [+] [-]

, 2022-03-29 20:47, pirms 3 gadiem
Nevaru iedomāties , kā izskatītos S/s pretimstāvēšana.....