Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Aizvadītās sezonas labākie "bīča" dueti – Alisons / Emanuals un Džuliāna / Larisa

Jānis Celmiņš

Aizvadītās sezonas labākie "bīča" dueti – Alisons / Emanuals un Džuliāna / Larisa
Alisons Kerutī un Emanuels Rego
Foto: fivb.org

Starptautiskā Volejbola federācijas (FIVB) nosaukusi aizvadītās sezonas labākos pludmales volejbolistus dažādās nominācijās. Par labāko vīru duetu atzīts brazīliešu pāris Alisons Kerutī un Emanuels Rego, bet dāmu konkurencē par labākajām nosauktas viņu tautietes Larisa Franka un Džuliāna Felisberta Silva.

Spēlētāju, treneru un pludmales volejbola tiesnešu balsojumā vīru konkurencē par labāko aizvadītās sezonas labāko duetu uzvarējuši pasaules čempioni Alisons Kerutī un Emanuels Rego. Aizvadītajā sezonā duets aizvadījis 68 spēles, svinot 60 panākumus. Tāpat duets ieguvis vairākas individuālās balvas dažādās nominācijās. Alisons atzīts par labāko uzbrucēju, labāko uzbrūkošo spēlētāju un labāko bloķētāju, kamēr viņa pārinieks uzvarējis nominācijā Pašaizliedzīgākais spēlētājs, kā arī guvis novērtējumu kā Iedvesmojošākais spēlētājs un Paraugs sportā.

Tikmēr dāmu konkurencē par labākajām nosauktas Alisona un Emanuela tautietes Larisa Franka un Džuliāna Felisberta Silva, kuras sezonas laikā izcīnījušas 67 uzvaras 78 mačos.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

     [+] [-]

, 2011-11-27 23:11, pirms 13 gadiem
biyach