Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Fokerots/Bulgačs un Liepājniece/Ozoliņa triumfē Latvijas jaunatnes čempionātā telpās

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Fokerots/Bulgačs un Liepājniece/Ozoliņa triumfē Latvijas jaunatnes čempionātā telpās
Bruno Bulgačs un Kristians Fokerots. Foto: Latvijas Volejbola federācija

“Ruukki” pludmales centrā Mārupē aizvadītas pirmās finālsacensības Latvijas jaunatnes čempionātā pludmales volejbolā telpās. U20 meiteņu sacensībās uzvarēja Beāte Liepājniece/Anija Ozoliņa, bet U18 zēnu ieskaitē labākie bija Kristians Fokerots/Bruno Bulgačs, informē Latvijas Volejbola federācija.

U18 zēnu finālturnīrā pirmo vietu izcīnīja "Beach Pro" tūres atklāšanas posma dalībnieks Kristians Fokerots un Bruno Bulgačs. Puiši finālā cīnījās pret brāļiem Ansi Dobeli un Jāni Dobeli, kuri ieguva sudraba medaļas. Taču trešo vietu izcīnīja Oskars Kilks un Ernests Gūtmanis, kuri cīņā par bronzu uzvarēja Markusu Maculēviču un Robinu Zaščerinski. Jāatzīmē, ka visi šie dueti pārstāv “O-Sands” pludmales volejbola halli un Rīgas Volejbola skolu.

U20 meiteņu finālturnīrā spēcīgākās izrādījās Ventspils pludmales volejbola klubu “Bloks” pārstāves Beāte Liepājniece/Anija Ozoliņa, kas trešajā posmā ieguva trešo vietu. Sudraba medaļas šoreiz kaklā kāra "Beach Pro" tūres atklāšanas posma dalībniece Deniela Konstantinova (Beach Box Gepardi) un Kitija Martini-Ādamsone (Ruukki/PPVK), kurām visos iepriekšējos posmos bija izdevies izcīnīt zeltu. Trešajā vietā ierindojās Līva Ēbere/Renāte Krūklīte (Beach Arena), cīņā par bronzu uzvarot Denēvu Šaubergu un Amandu Reguti (Beach Box Gepardi).

U16 meiteņu finālturnīrā spēcīgākās bija Līva Ēbere/Beāte Bonija Runce, kuras pārstāv pludmales volejbola klubu “Beach Arena” un Jūrmalas Sporta skolu. Šīs meitenes šajā vecuma grupā visos posmos ieguvušas zelta medaļas, tas viņām izdevās arī sacensību finālturnīrā. Otrajā vietā ierindojās Rēzija Puškundze un Denēva Šauberga Lēpe, kuras pārstāv “Beach Box Gepardi” pludmales volejbola skolu. Par trešo vietu savā starpā cīnījās vēl divi “Beach Box Gepardi” dueti – Aurēlija Kotāne kopā ar Alisi Aleksāni pret Moniku Mamaju un Emīliju Mačukāni. Te stiprākas izrādījās Kotāne/Aleksāne, kuras ieguva bronzas medaļas.

Atgādinām, ka līdz šim U16 un U20 vecuma grupās gan meitenēm, gan zēniem tika aizvadīti trīs posmi, Rīgas pludmales volejbola hallēs – “O-Sands”, “Beach Arena” un “Beach Box”. Jāatzīmē, ka visi posmi tika apmeklēti ļoti kuplā skaitās un pēc ilgā ziemas perioda, jaunieši bija priecīgi atkal sacensties tieši pludmales volejbolā.

Finālsacensībās komandas pusfināla un fināla spēles aizvadīja, spēlējot ar divu setu uzvaru, tādējādi finālturnīrs izvērtās pavisam intriģējošs, jo komandas iespēju spēlēt vairāk arī izmantoja un aizvadīja vairākas triju setu spēles.

2. aprīlī "Ruukki" centrā tiks aizvadīts fināla posms U16 un U20 zēniem, kā arī U18 meitenēm. Fināla sacensību dienas sākums plkst. 9:00.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola federācija

     [+] [-]

, 2022-03-28 07:53, pirms 3 gadiem
Fokerots ar pārinieku, kā PRO līgas pāris atbraucis uz amatieru turnīru - kosmoss pārējiem. Prieks par o-Sands puišiem. Kad o-Sands sāks nopietni trenēt arī meitenes ?