Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kontinentālā kausa izcīņas fināli risināsies Maskavā un Alānijā

Jānis Celmiņš

Kontinentālā kausa izcīņas fināli risināsies Maskavā un Alānijā
Latvijas pludmales volejbola izlase
Foto: fivb.org

Kontinentālā kausa izcīņas turnīrs pludmales volejbolā vīriem no 2012. gada 18. – 24. jūnijam risināsies Turcijas pilsētā Alānijā, kamēr spēcīgākās dāmu izlases šajos pat datumos mērosies spēkiem Maskavā, cīnoties par ceļazīmēm uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

Jau vēstīts, ka Latvijas pludmales volejbola izlase (Mārtiņš Pļaviņš, Jānis Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins) aizvadītajā vasarā veiksmīgi pārvarēja Kontinentālā kausa izcīņas otro kārtu, nodrošinot vietu turnīra finālā. Nu kļuvis zināms, ka finālturnīrs šīm sacensībām risināsies Turcijas pilsētā Alānijā 2012. gadā, no 18. – 24. jūnijam.

Tikmēr līdzīgs turnīrs dāmām risināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā, šajos pašos datumos. Latvijas dāmu izlase vietu finālturnīrā gan vēl nav nodrošinājusi un par to vēl būs jācīnās maijā.

Jāatgādina, ka Kontinentālā kausa ieguvēji gan dāmu, gan kungu konkurencē nodrošinās pa vienai ceļazīmei uz Londonas olimpiskajām spēlēm.