Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs EEVZA finālposmā startēs kopā ar T.Šmēdiņu

Jānis Celmiņš

Samoilovs EEVZA finālposmā startēs kopā ar T.Šmēdiņu
Toms Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs uz Austrumeiropas Zonālās asociācijas (EEVZA) finālposmu Maskavā dosies kopā ar Tomu Šmēdiņu, ne savu ierasto pārinieku Jāni Šmēdiņu, šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja pats Samoilovs.

EEVZA finālposms Maskavā risināsies no 29. augusta līdz 1. septembrim. Sākotnēji bija plānots, ka uz Krievijas galvaspilsētu, kur aizvadītajā nedēļā Samoilovs un J.Šmēdiņš izcīnīja zeltu „Grand Slam” turnīrā, pasaules ranga līderi dosies kopā, taču šobrīd pieņemts lēmums, ka Jānis paliks mājās, bet Aleksandrs sacensībās startēs kopā ar vecāko no brāļiem Šmēdiņiem – Tomu.

Toma ierastais šīs sezonas partneris Ruslans Sorokins mokās ar sāpēm ceļgalā, tāpēc viņš spiests izlaist sacensības Maskavā.

Nākamās sacensības, kurās būs iespēja laukumā kopā redzēt Samoilovu un J.Šmēdiņu būs Latvijas čempionāta finālposms, kas pludmales sporta centrā „Brazīlija” risināsies septembra vidū. Tāpat pasaules ranga līderi plāno startēt arī atlikušajos divos šīs sezonas „Grand Slam” turnīros Ķīnā un Brazīlijā oktobra pirmajā pusē.

Maskavā notiekošajā EEVZA finālposmā dalību pieteikuši arī Mārtiņš Pļaviņš / Aleksandrs Solovejs, Rihards Finsters / Edgars Točs, kā arī divi Latvijas dāmu dueti – Enete Briņķe / Alises Pastare un Anete Krastiņa / Jana Jaudzema.

     [+] [-]

, 2013-08-26 15:23, pirms 11 gadiem
Pag, es īsti nesaprotu, kro4 par šitām sacensībām tak nenāk nekādi punkti FIVB rangam klāt vne?

  -1 [+] [-]

, 2013-08-26 15:41, pirms 11 gadiem
Nāk.. un diezgan!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-26 15:45, pirms 11 gadiem
Kas pa nah.., ja nāk punkti FIVB tad kapēc nespēlē J.Šmēdiņš???

  +1 [+] [-]

, 2013-08-26 15:48, pirms 11 gadiem
Gan jau ir iemesls un saprot ko dara.

     [+] [-]

, 2013-08-26 16:14, pirms 11 gadiem
Moška plecu ārstē..? Vai vienkārši atpūšas no volejbola un strādā svaru zālē. Domāju, ka sezona jau tāpat ir pietiekoši grūta lai nebraukātu pa šādiem maziem mačiem.

Būtu interesanti saprast cik sportistiem pašiem ir svarīgs tas sezonas FIVB kopvērtējums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-08-26 16:24, pirms 11 gadiem
vienkārši grib arī Tomu nedaudz augstāk pacelt, lai vairāk reitinga punkti viņam.. un tas būtu diezgan izdevīgi Latvijas pludmales volejbolam.. vairāk punkti viņam, lielāka iespēja ka tiks pamaturnīros, bez kvalifikācijas spēlēm..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja