Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"King of the Court" finālturnīrā daudzie Latvijas pārstāvji uzzina pretiniekus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"King of the Court" finālturnīrā daudzie Latvijas pārstāvji uzzina pretiniekus
Mihails Samoilovs. Foto: Renārs Koris, O-Sands pludmales volejbols

5.-8. janvārī Kataras galvaspilsētā risināsies "King of the Court" finālsacensības pludmales volejbolā. Ziemassvētku vakarā tika publiskoti grupu sastāvi - starp dalībniekiem tagad ir atrodams arī U22 Eiropas eksčempions Mihails Samoilovs, kurš spēlēs kopā ar slovēni Nejcu Zemļaku.

"King of the Court" finālturnīrā Latviju pārstāvēs Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, piedalīsies arī Edgars Točs ar amerikāni Troju Fīldu, Anastasija Kravčenoka ar austrālieti Fību Belu un Mihails Samoilovs ar slovēņu aizsargu Nejcu Zemļaku, kura viens no lielākajiem panākumiem ir devītā vieta 2019. gada Pasaules tūres 3* posmā Jūrmalā.

Šāda turnīra posmā pirmoreiz piedalīsies tik daudzi Latvijas pārstāvji, no kuriem trijiem ir problēma: pārinieks (-ce) no citas valsts. "King of the Court" debitants Mihails Samoilovs nevar sūdzēties par grupas sastāvu, taču tur konkurenti jau ir labi saspēlējušies. Edgars Točs nokļuvis visai spēcīgā grupā, pateicīgākie pretinieki varētu būt kvalifikācijas uzvarētāji. Anastasija Kravčenoka nonākusi diezgan ērtā grupā, kur kā izteiktas pastarītes pozicionēsies "komanda no reģiona". Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš kopā ar zviedriem būs grupas favorīti.

"King of the Court" finālsacensību norises neērtā laika dēļ nestartēs visi spēcīgākie. Pasākums notiks iespaidīgajā Dohas sporta pilsētā.

Vīriešu grupas







Sieviešu grupas





Kā jau ziņots, Rīgas pludmales volejbola nedēļas ietvaros aizvadītajā paraugmačā Edgars Točs/Robins Zeidls apspēlēja Mārtiņu Pļaviņu un Mihailu Samoilovu.

Izmantotie resursi:
kingofthecourt.com

  +3 [+] [-]

, 2021-12-25 00:54, pirms 2 gadiem
Aleksandrs un Jānis var uzvarēt visus, galvenais - nepaklupt neīstajā brīdī!

  +1 [+] [-]

, 2021-12-25 01:03, pirms 2 gadiem
v-bols rakstīja: Aleksandrs un Jānis var uzvarēt visus, galvenais - nepaklupt neīstajā brīdī!
nu nezinu gan, manā skatījumā grupu vinnēs zviedru vikingi

  +1 [+] [-]

, 2021-12-25 09:24, pirms 2 gadiem
Čaļi, kas Jums liek domāt, ka Keisijs ar Badingeru būs peramie zēni?

     [+] [-]

, 2021-12-25 11:03, pirms 2 gadiem
v-bols rakstīja: Aleksandrs un Jānis var uzvarēt visus, galvenais - nepaklupt neīstajā brīdī!
Aleksandrs ar Jāni visus uzvarētu 2013. gadā nevis 2021. gadā