Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš atgriezīsies ar "DEPO Open" Latvijas čempionāta finālsacensībām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pļaviņš atgriezīsies ar "DEPO Open" Latvijas čempionāta finālsacensībām
Mārtiņš Pļaviņš un Mihails Samoilovs pēc savas vienīgās spēles (19.12.2022). Foto: Renārs Koris, O-Sands pludmales volejbols

26.-27. augustā Majoru pludmales volejbola laukumos risināsies Latvijas pludmales volejbola čempionāta fināla posms. Cīņa par medaļām notiks ar gandrīz visu spēcīgāko Latvijas pludmales volejbolistu līdzdalību, informē volejbola federācija.

Vīriešu sacensībās no spēcīgākajiem iztrūks vien savainojumu ārstējošais Ardis Bedrītis. Toties kortos pirmoreiz pēc savainojuma izārstēšanas gaidāms Mārtiņš Pļaviņš (pēdējoreiz spēlēja 19. decembrī), kurš turnīru aizvadīs ar savu pārinieku Mihailu Samoilovu. Par savu piekto kopīgo Latvijas čempionu titulu cīnīsies gan valsts spēcīgākais duets pasaules rangā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, gan divu posmu uzvarētāji Edgars Točs un Kristians Fokerots, gan Daugavpils posma uzvarētāji Artūrs Rinkevičs un Rūdolfs Stankevičs.

Sievietēm, nestartējot Eiropas čempionēm Tīnai Graudiņai/Anastasijai Kravčenokai, uzvarētājas ir grūti paredzēt. Par medaļām sapņo cīnīties vairāki dueti, iekaitot četras komandas, kuras šogad ir uzvarējuši pa vienam Latvijas čempionāta posmam, – Varvara Brailko/Deniela Konstantinova, Anete Namiķe/Līva Ēbere, Luīze Skrastiņa/Marta Ozoliņa un Beāte Liepājniece/Anija Ozoliņa.

Vīriešu konkurencē pieteikti 35 dueti, bet sieviešu – 21. Latvijas čempionāta finālsacensībās tradicionāli nepiedalās ārvalstu dueti.

Sacensības ceturtdien, plkst. 16.00, sāksies ar kvalifikācijas turnīriem. Piektdien, plkst. 10.00, sāksies grupu spēles, bet plkst. 17.00 noritēs pirmā izslēgšanas spēļu kārta. Sestdien sacensības Jūrmalā tiks sāktas ar 1/4 fināliem, pēc tam aizvadot 1/2 finālus un cīņas par pirmo un trešo vietu.

“DEPO Open 2022” sezona triju mēnešu garumā ir pludmales volejbola svētki ar labāko Latvijas sportistu līdzdalību. Šosezon Latvijas čempionātā “DEPO Open 2022” pludmales volejbolisti sacenšas piecos posmos un finālā. Visi posmi tiek rīkoti ārpus Rīgas, turpinot aptvert Latvijas reģionus, un visos posmos piedalās kā vīrieši, tā sievietes. Tāpat kā iepriekšējās sezonās, visos posmos, izņemot finālu, kā viesi tika aicināti piedalīties arī spēlētāji no citām valstīm.

Pirmo gadu par aizraujošu čempionāta norisi palīdz gādāt Latvijas pludmales volejbola čempionāta ģenerālsponsors – veikals “DEPO” ar saukli “Viss, lai darītu!”. Posma norisi atbalsta Daugavpils pilsētas dome, kas viesmīlīgi uzņem gan spēlētājus un organizatorus, gan arī atbalstītājus. Tāpat čempionāta norisi atbalsta AS “Būvuzņēmums Restaurators”, “Eco Baltia Vide”, “Lido”, “Eat real” un citi sadarbības partneri.

Ieeja uz visām “DEPO Open 2022” spēlēm ir bez maksas. Tāpēc līdzjutēji ir aicināti klātienē izbaudīt augstas klases pludmales volejbola spraigās spēles, piedalīties konkursos, kā arī baudīt labu mūziku un karsējmeiteņu uzstāšanos.

Programma
ceturtdien (25. augusts) –
no 16.00 – kvalifikācijas turnīrs
piektdien (26. augusts) –
no 10.00 – pamatturnīra apakšgrupu spēles
no 17.00 – izslēgšanas spēļu pirmā kārta
sestdien (27. augusts) –
no 09.00 – 1/4 fināli un 1/2 fināli, tiešraide facebook.com/volejbolslv
14.00 – spēle par 3. vietu sievietēm
15.00 – spēle par 3. vietu vīriešiem
16.00 – fināls sievietēm
17.00 – fināls vīriešiem,

Medaļu spēles pārraidīs LTV7.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  +1 [+] [-]

, 2022-08-25 17:14, pirms 2 gadiem
Prieks par Pļaviņa atgriešanos! Cerams, ka izdosies labi saspēlēties ar Mihailu.