Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šeptem un Regžam Eiropas U-18 čempionāts "bīčā" noslēdzies

Jānis Celmiņš

Šeptem un Regžam Eiropas U-18 čempionāts "bīčā" noslēdzies
Foto: www.fivb.com

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Kristaps Šepte un Haralds Regža Portugāles pilsētā Ešpinjo notiekošajā Eiropas U-18 čempionāta trešajā savas grupas mačā piektdien ar 0:2 piekāpās vāciešiem Storkam / Volfam un no tālākās cīņas čempionātā izstājās.

Jau ziņojām, ka pirmajās divās C grupas spēlēs mūsu puiši tika pie vienas uzvaras un lai nodrošinātu vietu otrajā turnīra kārtā viņiem arī šodien bija jāuzvar. Diemžēl spēlē pret vienaudžiem no Vācijas Storku un Volfu mūsu duets piedzīvoja zaudējumu - 0:2 (18:21, 20:22).

Grupā izcīnītā uzvara pār Francijas duetu mūsu puišiem neko nedeva. Turnīra otrajā kārtā iekļuva divas labākās grupas komandas, bet mūsu jauniešiem čemponāts ir beidzies.

Tikmēr mūsu meiteņu duets Krista Kraskura / Kitija Megne iekļuva otrajā turnīra kārtā un šodien spēlēs pret vācietēm Krebsu / Velku. Čempionāts mūsu meiteņu duetam turpinās pēc divmīnusa sistēmas.

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2009-07-24 18:57, pirms 15 gadiem
Tas pats kas pagājšgad

     [+] [-]

, 2009-07-24 19:37, pirms 15 gadiem
Toties meitenes turpina uzvarēt