Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kraskura un Megne izcīna piekto vietu Eiropas U-18 čempionātā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kraskura un Megne izcīna piekto vietu Eiropas U-18 čempionātā
Uzbrukumā Krista Kraskura
Foto: www.cev.lu

Potugālē notiekošajā Eiropas U-18 čempionātā pludmales volejbolā Latvijas duets Krista Kraskura/ Kitija Megne izcīnījis piekto vietu, šodien izšķirošajā cīņā par iekļūšanu sacensību pusfinālā piekāpjoties Krievijas pārstāvēm.

Kraskura un Megne pēc pārliecinoši aizvadītā apakšgrupas turnīra, kurā tika gūtas uzvaras visos trīs mačos, vakar tika vēl pie diviem panākumiem, bet šodien turpināja cīņas par godalgotajām vietām.

Vispirms ar 4.numuru izliktās latvietes ar 0:2 (13:21, 6:21) bez variantiem piekāpās ar devīto numuru izliktajam Čehijas duetam Dostalova/Kotvova, bet pēc tam cīņā par iekļūšanu pusfinālā mūsējām pretī stājās turnīrā ar otro numuru izliktās krievietes Uškova/Suhareva. Šoreiz mūsējām izdevās nostartēt nedaudz labāk, tomēr atkal zaudējums - 1:2 (21:15, 20:22, 13:15). Līdz ar to latvietēm jāsamierinās ar 5.vietu turnīrā.

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2009-07-25 21:33, pirms 15 gadiem
ir labs progres, kautvai salidzinot zaudejumus pret krievietēm! ja ta turpinas tad vis bus ok!