Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš/Regža Ķīnā sāk ar uzvaru, turpina ar zaudējumu

Andrejs Siliņš

Pļaviņš/Regža Ķīnā sāk ar uzvaru, turpina ar zaudējumu
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB

Ķīnas pilsētā Sjameņā sācies FIVB "Open" turnīrs pludmales volejbolā, un ar uzvaru to sācis Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuri savā pirmajā spēlē ar 2:0 apspēlēja jaunzēlandiešus Maiklu Vatsonu un Semu ODī, bet otrajā mačā piedzīvoja zaudējumu.

Pļaviņš un Regža turnīrā izlikti ar devīto numuru, bet jaunzēlandieši Vatsons un O'Dī tikuši pie 24. numura. Tiekoties laukumā, abu pāru ranga pozīcijas bija ļoti uzskatāmas. Latvieši jau pirmajā setā nodemonstrēja lielu pārākumu (21:12) un arī otrajā pretiniekiem neatstāja nekādus variantus (21:15). Cīņa bija galā nepilnu 40 minūšu laikā.

Nākamo spēli Pļaviņš un Regža aizvadīja pret Semu Pedlovu un Grantu O'Gormanu no Kanādas, kuri izlikti ar 25. numuru. Sīvā spēkošanās pirmajā setā noslēdzās ar zaudējumu (21:23) un atņēma spēkus otrajam (13:21), līdz ar to piedzīvots zaudējums divos setos.

Rītdien agri no rīta mūsējiem pēdējā H grupas cīņa, tiekoties ar mājiniekiem Likejiangu Hā un Jianu Bao (8.).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-23 09:25, pirms 9 gadiem
Kaut kāda kļūda-nevar būt ka Pļaviņš/ Regža izlikti ar 9.numuru un jāspēlē rīt pret 9.numuru!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja