Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Reliņš un Teteris Varšavā apstājas "Future" kvalifikācijas otrajā kārtā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Reliņš un Teteris Varšavā apstājas "Future" kvalifikācijas otrajā kārtā
Dāvis Teteris. Foto: volleyballworld.com

Latvijas pludmales volejbolisti Arnis Reliņš un Dāvis Teteris ar uzvaru sāka Varšavā notiekošo "Beach Pro" tūres "Future" turnīru, taču otrajā kārtā cieta zaudējumu. Kvalifikācijas pirmajā kārtā latvieši ar 2-0 pārspēja Anglijas pludmales volejbolistus Huanu Bello un Peteru Socevku, kam sekoja zaudējuma 0-2 pret Norvēģijas pāri Markusu Moli un Sveinam Solhaugam.

• Pieredzējušais Arnis Reliņš ar 18 gadīgo Dāvi Teteris, kurš "Beach Pro" tūrē debitēja ar kvalifikāciju Jūrmalā notiekošajā "Elite 16" turnīrā, Varšavā centās iekļūt "Future" līmeņa pamatturnīrā. Pirmie pretinieki bija angļi Huans Bello un Peters Socevka.

• Spēli labi sāka Latvijas duets, ātri iegūstot divu punktu pārsvaru (5:3). Drīz vien rezultāta starpība pieauga uz pusi, bet tad arī izdevās sasniegt piecu punktu pārsvaru (10:5). Pēc tehniskā pārtraukuma Reliņš un Teteris turpināja dominēt, gūstot pārliecinošu uzvaru setā ar 21:13.

• Arī otrajā setā Latvijas duets ātri ieguva lielāku pārsvaru, kas seta vidū sasniedza piecus punktus (13:8). Seta otrajā pusē angļi lauza cīņas gaitu, atspēlēja visu deficītu, izvirzoties arī minimālā vadībā (19:18). Seta galotnē prasmīgāk nospēlēja latvieši, izraujot uzvaru ar 22:20 un gūstot panākumu visā spēlē.

• Līdz ar to Reliņš un Teteris iekļuva kvalifikācijas otrajā kārtā. Par vietu pamatturnīrā plkst. 18:00 viņi spēlēja pret ar pirmo numuru kvalifikācijā izliktajiem norvēģiem Markusu Molu un Sveinu Solhaugu.

• Šajā spēlē tika ciesta neveiksme divos setos. Pirmajā setā Latvijas pāris guva tikai 13 punktus un zaudēja 13:21, kamēr otrajā setā nācās piekāpties ar 17:21.