Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa un Skrastiņa nepārvar "Challenge" turnīra kvalifikāciju Marokā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Ozoliņa un Skrastiņa nepārvar "Challenge" turnīra kvalifikāciju Marokā
Marta Ozoliņa. Foto: volleyballworld.com

Marokā sācies "Beach Pro" tūres "Challenge" turnīrs, kuru jau pēc vienas spēles noslēgušas Latvijas pludmales volejbolistes Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa. Latvietes kvalifikācijas pirmajā kārtā ar 0-2 piekāpās vācietēm Leonijai Korcingerei un Lea Sofijai Kunstai.

• Pagājušajā nedēļā Marta Ozoliņa un Luīze skrastiņa nesekmīgi aizvadīja "Futures" turnīru Itālijā, zaudējot abas spēles un netiekot izslēgšanas spēlēs. Marokā "Challenge" līmenī latvietēm vajadzēja spēlēt kvalifikācijā.

• Tās pirmajā kārtā pretī stājās Vācijas pludmales volejbolistes Leonija Korcingere un Lea Sofija Kunsta, kuras spēlējot atsevišķi sasniegušas augstus rezultātus Pasaules kausa tūrē, bet, spēlējot kopā, panākumi izpalikuši pat zemākās raudzes turnīros.

• Spēles sākumā Korcingere ar bloku panāca 2:0, bet Skrastiņa atbildēja ar eisu, atjaunojot līdzsvaru uz tablo. Korcingere ar neparocīgām servēm divreiz pārspēja Skrastiņu, bet vāciešu sekmīgā spēle aizsardzībā palīdzēja turpināt izrāvienu līdz 6:2. Pēc tam sekoja kļūdu sērija Vācijas dueta izpildījumā, rezultāta starpībai sarūkot līdz minimumam (6:7).

• Korcingerei ar servēm un spēli blokā izdevās atjaunot četru punktu pārsvaru. Tehniskajā pārtraukumā dueti devās pie rezultāta 12:9. Vācietes turpināja spēlēt uz Skrastiņu, kura bieži pieļāva kļūdas. Latvietēm nebija spēkam atspēlēt sešu punktu deficītu, bet seta izskaņā tas vēl vairāk pieauga - 13:21.

• Arī otrajā setā pirmos divus punktus guva Vācijas duets, kļūda piespēlē izlīdzināja rezultātu, bet tam sekoja nākamais trīs punktu izrāviens vāciešu izpildījumā (5:2). Latvietēm izdevās atbildēt ar savu trīs punktu izrāvienu, bet arī šoreiz vadību iegūt neizdevās. Korcingeres spēle pie tīkla izšķīra spēles likteni par labu vācietēm. Latvijas duets nonāca iedzinējos ar četru punktu deficītu līdz tehniskajam pārtraukumam.

• Ozoliņa un Skrastiņa ar spēli aizsardzībā spēja sadeldēt deficītu līdz diviem punktiem, bet no zaudējuma spēlē nespēja izbēgt - 0-2 (13:21, 18:21), noslēdzot dalību turnīrā jau pēc vienas spēles.

     [+] [-]

, 2022-07-22 09:56, pirms 2 gadiem
Var labi saprast spēles gaitu no šāda apraksta. Kurš eisoja, bloķēja un kļūdījās utt. Nez' kāpēc meitenes nespēlēja Future, kur tiktu pamatturnīrā?