Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts Elkor Sport pludmales volejbola līgas 8. posms

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē ziema parādīja savu īsto dabu, termometra stabiņam noslīdot zem mīnuss 10 grādu atzīmes, taču tas netraucēja ļauties tik vasarīgajam sporta veidam - pludmales volejbolam. Pagājušo svētdien, pašā Rīgas sirdī, Beach Box pludmales volejbola hallē norisinājās kārtējais, nu jau pēc kārtas 8. posms ELKOR Sport pludmales volejbola līgā.

Šis posms līdzīgi kā iepriekšējie pulcēja gan jaunus dalībniekus, gan arī mainītus komandu sastāvus no vecajiem līgas dalībniekiem.

Elkor Sport pludmales volejbola līgu devās izmēģināt arī FIVB pasaules kausa noslēguma posma sudraba medaļas ieguvējs Aleksandrs Solovejs, spēlējot pārī ar Dmitriju Isakoviču. Lai arī sākums Aleksandram un Dmitrijam nebija viegls, grupu turnīru pārvarot tikai kā ceturtie, tomēr vēlāk puiši saņēmās un ieguva augsto trešo vietu. Cīņā par trešo vietu viņi bija pārāki par Mārtiņu Jansonu un Jāni Celmiņu, kuri šoreiz ierindojās ceturtajā vietā.

Īpaši jāizceļ Atvars Vilde, kas ELKOR līgā ir piedalījies 3 reizes un, katru reizi spēlējot ar citu pārinieku, viņa komanda iegūst pirmo vietu. Šoreiz Atvaram cīņā par augstāko vietu uz pjedestāla palīdzēja Sandris Andrējevs. Finālā veiksme bija Atvara un Sandra pusē, kas vien par diviem punktiem uzveica pieredzējušo Jāni Grīnbergu un Arni Tunti.

Uzslavu ir pelnījuši brāļi Artūrs un Dāvis Beitiki, kuri pirmo reizi veiksmīgi pārvarēja grupu turnīru un iekļuva nākamajā turnīra kārtā.

Jāatzīmē arī, ka līgas kopvērtējuma līderi Andris Grosbergs un Edgars Priede šajā posmā spēja ierindoties tikai piektajā vietā.

Kā ierasts, Elkor Sport pludmales volejbola līgā iespēja uzvarēt ir ikvienam, par to parūpējušies divi no līgas atbalstītājiem – Fiat oficiālais dīleris Autobrava un sporta klubs F1, uz veiksmi balstītas izlozes kārtībā, izspēlējot attiecīgi Fiat Freemont džipu uz nedēļas nogali ar apmaksātu pusi degvielas bākas vai trenažieru zāles mēneša abonementu abiem komandas dalībniekiem. Šī posma veiksmīgākā komanda, kura izlozes kārtībā laimēja Fiat Freemont džipu bija, jau augstāk pieminētie, brāļi Beitiki.

Devītais līgas posms risināsies 2. februārī.

Lielu paldies līgas organizatori saka atbalstītājiem, kas sarūpēja volejbolistiem svētkus: ELKOR Sport, Autobrava, Aldaris, Ādažu čipsi, Isostar, F1, Triumfs, Blue Box, EMJ Metāls, SWH, Sportacentrs.com, Apollo.

Vairāk informācija par ELKOR Sport pludmales volejbola līgu atrodama Pludmales volejbola halle «Beach Box»

8. posma rezultāti:

1. Vilde/Andrējevs
2. Tunte/Grīnbergs
3. Solovejs/Isakovičs
4. Celmiņš/Jansons

Informāciju sagatavoja:
Beachbox.lv