Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa: "Par sevi lika manīt savainojums"

Jānis Celmiņš

Minusa: "Par sevi lika manīt savainojums"
Inguna Minusa
Foto: www.fivb.com

"Atteikšanās iemesls ir pavisam vienkāršs – par sevi lika manīt vecs savainojums, tāpēc nācās atteikties," pēc atteikšanās no dalības pasaules kausa posmā Somijā portālam eSports.lv pastāstīja Latvijas pludmales volejboliste Inguna Minusa.

Jau ziņojām, ka trešdien Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone ar mainīgām sekmēm uzsāka dalību pasaules kausa posma (Somijā) pamatturnīrā. Pirmajā spēlē Latvijas duets piedzīvoja zaudējumu, bet otrajā prata uzvarēt.

Šodien Latvijas duetam bija paredzēta otrā spēle "zaudētāju zarā", bet latvietes no cīņas atteicās. "Par sevi lika manīti ceļgala savainojums, tāpēc arī nolēmām neriskēt un atteikties. Ar ceļgalu problēmas ir jau ilgāku laiku un šobrīd sāpes pastiprinājušās. Vakar, aprunājoties ar sacensību direktoru, nolēmām dalību turnīrā neturpināt," portālam eSports.lv paskaidroja Inguna Minusa.

Atgādināsim, ka dalību pasaules kausa posmā Somijā turpina vairs tikai viens duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri pamatsacensības šodien sāka ar zaudējumu un uzvaru. Rīt turnīru mūsu vīri turpinās ar Norvēģijas duetu Skarlunds / Spinangrs (izlikti ar 18. numuru).

  -1 [+] [-]

, 2009-08-21 08:07, pirms 15 gadiem
Ingūna beidz ākstīties. Vai nu trenē bērnus vai sevi! Apvienot nav iespējams. Nečakarē partneri!