Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa/Jursone turpinās zaudētāju zarā

Andrejs Siliņš

Minusa/Jursone turpinās zaudētāju zarā
Inguna Minusa
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone FIVB pasaules kausa posmā, kas šajā nedēļā risinās Somijai piederošajās Ālandu salās, pamatturnīra pirmajā kārtā ar 0:2 (13:21, 22:24) piekāpās amerikānietēm Endžijai Ekersai un Tairai Tērnai.

Inguna Minusa un Inese Jursone Ālandu salās notiekošā FIVB pasaules kausa posma pamatturnīrā izliktas ar 27. numuru, kas nozīmēja, ka pirmajā kārtā nācās spēlēt ar turnīra sesto numuru izsēto ASV duetu Endžija Ekersa / Taira Tērna. Amerikānietes arī attaisnoja savu favorītu statusu un pirmajā setā apspēlēja mūsējās pārliecinoši (21:13). Otrajā latviešu duets parādīja raksturu un cīnījās līdz galam, tomēr no zaudējuma nespēja izvairīties tik un tā - 22:24 setā un 0:2 visā mačā.

Minusa / Jursone tagad sacensības turpinās zaudētāju zarā, tiekoties ar Šveices duetu Forere / Šokere, kas savā pirmās kārtas mačā atzina Nīderlandes dueta Van Īrzela / Kaizere pārākumu. Spēles sākums 18:00.

Izmantotie resursi:
fivb.org