Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

A. Samoilovs startēs Vācijas čempionāta posmā, cer uz PČ "wild card" iegūšanu

A. Samoilovs startēs Vācijas čempionāta posmā, cer uz PČ "wild card" iegūšanu
Aleksandrs Samoilovs. Foto: volleyballworld.com

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs šonedēļ Vācijā piedalīsies šīs valsts čempionāta posmā, startējot duetā ar šīs valsts pārstāvi Robinu Zovu. Ar savu ierasto pārinieku Jāni Šmēdiņu Samoilovs plāno startēt Latvijas čempionāta finālposmā, kas augusta nogalē norisināsies Jūrmalā, portālam Sportacentrs.com šodien atklāja sportists.

Šī sezona Latvijas pēdējo gadu titulētākajam duetam bijusi neveiksmīga. Pēdējās kopīgajās sacensībās aizvadītajā nedēļā "Beach Pro Challenge" posmā Portugālē Latvijas duets nespēja pārvarēt kvalifikācijas barjeru, sacensības noslēdzot 33. vietā.

Šonedēļ Samoilovs piedalīsies Vācijas čempionāta posmā, kur plānots startēt ar vācieti Robinu Zovu. 24 gadus jaunais un 204 centimetrus slaidais bloķētājs uzaicinājis pieredzējušo Latvijas pārstāvi piedalīties turnīrā Minhenē.

Duetā ar Šmēdiņu šosezon vēl plānoti starti Latvijas čempionāta finālposmā (augusta beigas), kā arī “King of the court” pasaules čempionātā, kas norisināsies septembrī. Samoilovs neslēpj, ka Latvijas duets cer iegūt “wild card” pasaules čempionātā, kas oktobra pirmajā pusē norisināsies Meksikā.

Pasaules rangā Samoilovs un Šmēdiņš noslīdējuši uz 60. vietu, kamēr tā sauktajā "entry" rangā, pēc kura komandas tiek pielaistas turnīriem Latvijas komanda ir 160. pozīcijā. Te gan jāņem vērā, ka diezgan daudzas no rangā augstāk esošajām komandām vairs nepastāv. Piemēram, 160. pozīciju Aleksandrs un Jānis dala ar Mihailu Samoilovu un Mārtiņu Pļaviņu, kuri kopējo sadarbību izbeiguši.


, 2023-07-20 15:10, pirms 10 mēnešiem
Aleksandrs varētu ar kādu no SaudaArabikas izmēģināt...
😎
, 2023-07-20 15:28, pirms 10 mēnešiem
Kāpēc tik ilgi jāgaida uz Saša/Miša?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2023-07-20 16:02, pirms 10 mēnešiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Vai ir kāds pamatots iemesls, lai viņiem tiktu piešķirta wild card?
Vienīgais,ko varu iedomāties,ja paziņos par karjeras beigām. Tomēr 2kārtējie tūres uzvarētāji.
, 2023-07-20 17:55, pirms 10 mēnešiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Vai ir kāds pamatots iemesls, lai viņiem tiktu piešķirta wild card?
Tik titulēta komanda Latvijā nav bijusi un nebūs ļoooti ilgi. Ticiet man!

Reti, kurš spēj apstvert un saprast, cik lielas lietas šī "Samoilova/Šmēdiņa/Pļaviņa" paaudze ir pavekusi Latvijas pludmales volejbola labā. Tāpēc wild card var prasīt un ir pat jāprasa. Mēģinājums to izmantot, kā pēdējo salmiņu pirms karjeras beigām ir pilnīgi saprotams un pamatots.
, 2023-07-20 21:22, pirms 10 mēnešiem
Jānis Celmiņš rakstīja: Tik titulēta komanda Latvijā nav bijusi un nebūs ļoooti ilgi. Ticiet man!

Reti, kurš spēj apstvert un saprast, cik lielas lietas šī "Samoilova/Šmēdiņa/Pļaviņa" paaudze ir pavekusi Latvijas pludmales volejbola labā. Tāpēc wild card var prasīt un ir pat jāprasa. Mēģinājums to izmantot, kā pēdējo salmiņu pirms karjeras beigām ir pilnīgi saprotams un pamatots.
Nu pagaidi,te jau atkal nonākam pie tā cik populārs sporta veids kā tāds. Te atkal visi bobslejisti,skeletonisti leks gaisā ar savām entajām medaļām sezonas laikā. Vai arī tā pati 3x3 baša komanda ar savām medaļām katrā posmā. Tas ir tas pats,kas bīčā kādu posmu paņemt vnk. Bet,ja tu tieši par bīču,tad protams tur bez variantiem,tādi vēl 10 gadus izskatās,ka nebūs un ja vispār būs. Būsim reāli mūsu vienīgā iespēja ir,ja nu tomēr lielajām valstīm atkal apniks, tur naudu guldīt.
, 2023-07-20 22:12, pirms 10 mēnešiem
shmopsis rakstīja: Nu pagaidi,te jau atkal nonākam pie tā cik populārs sporta veids kā tāds. Te atkal visi bobslejisti,skeletonisti leks gaisā ar savām entajām medaļām sezonas laikā. Vai arī tā pati 3x3 baša komanda ar savām medaļām katrā posmā. Tas ir tas pats,kas bīčā kādu posmu paņemt vnk. Bet,ja tu tieši par bīču,tad protams tur bez variantiem,tādi vēl 10 gadus izskatās,ka nebūs un ja vispār būs. Būsim reāli mūsu vienīgā iespēja ir,ja nu tomēr lielajām valstīm atkal apniks, tur naudu guldīt.
Nu skaidrs, ka par pludmales volejbolu es. Viņi tak prasa "wild card" uz PČ pludmales volejbolā, ne jau 3x3, skeletonā, bobslejā...

Ja tu uz vakar sasniegto panākumu rēķina vari kaut ko iegūt arī šodien, tad kāpēc to neizmantot?
, 2023-07-21 07:56, pirms 10 mēnešiem
shmopsis rakstīja: Vienīgais,ko varu iedomāties,ja paziņos par karjeras beigām. Tomēr 2kārtējie tūres uzvarētāji.
Sievietēm turpina dot wild card eks-čempionei Sārai Pavānei. Kāpēc gan Šmēdiņam arī nedot!?
, 2023-07-21 19:34, pirms 10 mēnešiem
Jānis Celmiņš rakstīja: Nu skaidrs, ka par pludmales volejbolu es. Viņi tak prasa "wild card" uz PČ pludmales volejbolā, ne jau 3x3, skeletonā, bobslejā...

Ja tu uz vakar sasniegto panākumu rēķina vari kaut ko iegūt arī šodien, tad kāpēc to neizmantot?
Un Tu tici,ka būs arī rezultāts ? Vild karte bija arī Portugālē (33.vieta)
Olivers Bulgačs. Foto: Artūrs Stiebriņš / CEV

Latvijas dueti Itālijā un Ķīnā neiekļūst "Futures" turnīru pamatsacensībās

LETA. Latvijas duets Olivers Bulgačs un Markuss Graudiņš ceturtdien nepārvarēja pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Červijas "Futures" turnīra kvalifikāciju, bet Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš neiekļuva pamatturnīrā tāda paša ranga sacensībās Ķīnas pilsētā Uhaņā.
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
6

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.