Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pekmanis un Buivids pasaules U-21 čempionātu sāk ar graujošu uzvaru

Jānis Celmiņš

Pekmanis un Buivids pasaules U-21 čempionātu sāk ar graujošu uzvaru
Edvarts Buivids un Reinis Pekmanis
Foto beachvolley.lv

Ar pārliecinošu uzvaru Horvātijā notiekošo pasaules U-21 čempionātu šodien sācis Latvijas pludmales volejbola duets Reinis Pekmanis / Edvarts Buivids. Apakšgrupas pirmajā mačā latvieši sagrāva Saintlučia salas pārstāvjus Akustinu Faulkneru un Koenu Sezaru.

Pasaules U-21 čempionātā Latvijas duets izsēts ar 9. numuru, kas viņiem devis vietu H grupā kopā ar jau pieminētajiem Faulkneru un Sezaru (24.), kā arī Tunisijas duetu Arfao / Korbi (25.) un mājiniekiem horvātiem Sandro un Pervanu (8.).

Pirmo grupas maču mūsu puiši jau aizvadījuši un divos setos sagrāvuši Karību jūras salas Santlučias pārstāvjus – 2:0 (21:4, 21:12). Rīt Reinis un Edvarts aizvadīs pārējās divas apakšgrupu cīņas.

Tikmēr mūsu meiteņu dueti sacensības sākuši ar mainīgām sekmēm. Alise Pastare un Monta Strazdiņa, kuras pamatturnīrā startē kā tā sauktās „laimīgās zaudētājas”, šodien tikušas pie vienas uzvaras (pieveica Zviedrijas vienaudzes) un piedzīvojušas vienu zaudējumu (piekāpās Horvātijas pārstāvēm). Otrs Latvijas duets Marta Ozoliņa un Laine Cielēna šodien piedzīvoja divas neveiksmes, piekāpjoties Šveices un Norvēģijas jaunajām pludmales volejbolistēm.

     [+] [-]

, 2013-06-20 21:00, pirms 11 gadiem
Man liekas viņi pat neiesvīda, iespējams spēlēja pret vājāko PČ pāri.