Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ēbere/Konstantinova un Rinkevičs/Bedrītis ierodas Itālijā, bet turnīrs nenotiek

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ēbere/Konstantinova un Rinkevičs/Bedrītis ierodas Itālijā, bet turnīrs nenotiek
Deniela Konstantinova. Foto: CEV

18.-21. maijā Itālijas kūrortpilsētā Červijā bija ieplānots "Beach Pro" tūres posms. "Future" līmeņa pamatturnīrā vēlējās spēlēt arī Latvijas pludmales volejbola dueti Līva Ēbere/Deniela Konstantinova un Artūrs Rinkevičs/Ardis Bedrītis, tomēr galu galā turnīrs tika pārcelts uz kādu vēlāku laiku.

Laikapstākļu dēļ dažās Itālijas vietās tika noteikts piesardzības režīms, tostarp Červijas pilsētā, kas atrodas Emīlijas-Romanjas reģionā. Ņemot vērā īpašo situāciju, CEV un vietējie organizatori vienojās pārcelt turnīra sākumu no 18. uz 19. maiju. Tika izveidots kvalifikācijas maču grafiks, taču spēles nenotika - turnīru pārcēla uz kādu vēlāku laiku.

Emīlijas-Romanjas reģionā patlaban ir sarežģīti apstākļi, jo notikuši bezprecedenta plūdi ar 13 bojāgājušajiem. Sacensību norises vieta šobrīd ir atbilstoša spēļu aizvadīšanai, tomēr CEV un Itālijas Volejbola federācija vēlas paust pilnīgu solidaritāti ar nelabvēlīgajos laikapstākļos cietušajiem.

Ēbere/Konstantinova un Rinkevičs/Bedrītis ieradās sacensību norises vietā, kur aizvadīja vien treniņmačus.

---

Kā jau ziņots, 2016. gadā plūdi ietekmēja pludmales volejbola turnīru Gruzijā ar pieciem Latvijas duetiem.

---

26.-27. maijā Izraēlas pilsētā Netānijā notiks CEV Nāciju kausa priekšsacīkstes, kur Latvijas sieviešu izlase (Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova un Līva Ēbere/Deniela Konstantinova) cīnīsies par tikšanu finālturnīrā.

Artūram Rinkevičam un Ardim Bedrītim nākamais starts būs "DEPO Open" posmā, kas 2.-4. jūnijā risināsies Ventspilī.

Izmantotie resursi:
fivb.12ndr.at
cev.eu

     [+] [-]

, 2023-05-23 07:27, pirms gada
Lai veicas Izraēlā!