Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža Longbīčas "Grand Slam" sāks pret amerikāņiem

Pļaviņš un Regža Longbīčas "Grand Slam" sāks pret amerikāņiem
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: volejbols.lv

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šonakt startēs pirmajā kopīgajā FIVB "Grand Slam" turnīrā. Longbīčas kvalifikācijā Pļaviņš/Regža spēkosies ar amerikāņiem Hadsonu Beitsu un Džeimsu Drostu.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža sadarbību sāka šovasar. Abu pirmais kopīgais turnīrs vēl pirms oficiālas dueta izveides bija Eiropas spēles Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, kur Pļaviņš/Regža izcīnīja zeltu. Jūlija beigās Mārtiņš Pļaviņš un viņa iepriekšējais pārinieks Hermans Egleskalns pārtrauca sadarbību, bet jau augusta sākumā Pļaviņš/Regža startēja Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) "Masters" posmā Bīlē, kur palika ceturtajā vietā.

Šonakt Pļaviņš/Regža startēs pirmajā kopīgajā FIVB Pasaules tūres posmā, kas notiks Longbīčā (ASV). Kvalifikācijas pirmajā kārtā ar septīto numuru izliktajam Latvijas duetam pretī stāsies amerikāņi Hadsons Beitss un Džeimss Drosts. Šie sportisti kopā nav spēlējuši (vismaz starptautiskos turnīros). Duetos ar citiem volejbolistiem Beitss un Drosts startēja Seintpītersbergas "Grand Slam" kvalifikācijā, kur gan netika līdz pamatturnīram. Tāpat viņu kontā ir arī Lucernas "Open", kur Beitss pārī ar Dereku Olsonu iekļuva grupu sacensībās.

Pirmās spēles sākums paredzēts plkst. 0:50. Ja Pļaviņš/Regža iekļūs kvalifikācijas otrajā kārtā, tur pretī stāsies Kazahstānas volejbolisti Aleksejs Sidorenko/Aleksandrs Djačenko vai japāņi Kacuhiro Širatori/Jošiumi Hasegava.

Vieta pamatturnīrā jau ir garantēta Latvijas vadošajam duetam Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam. Jāpiebilst, ka Pļaviņš/Regža augusta beigās piedalīsies Polijas pilsētas Olštinas "Grand Slam" pamatsacensībās, kur Latvijas duetam piešķirta "wild card".

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  -2 [+] [-]

, 2015-08-18 09:55, pirms 9 gadiem
Atkal netiks pamatturnīrā tas jau ir paredzami!!

  -4 [+] [-]

, 2015-08-18 09:58, pirms 9 gadiem
Long Beach Grand Slam | Pool Standings

Kapēc te nav SAmoilova un Šmēdiņa??

  +1 [+] [-]

, 2015-08-18 10:10, pirms 9 gadiem
zaxx rakstīja: Long Beach Grand Slam | Pool Standings

Kapēc te nav SAmoilova un Šmēdiņa??
nav īstais saraksts. Tur arī nav neviena brazīļu dueta.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-18 10:30, pirms 9 gadiem
Nu jau ir saspēlējušies. Var arī tikt pamatturnīrā. Ja ne, tad vismaz atvērs punktu kontu pasaules kausa posmiem.

     [+] [-]

, 2015-08-18 17:15, pirms 9 gadiem
Veiksmi mūsējiem!

     [+] [-]

, 2015-08-18 18:22, pirms 9 gadiem
Video tiešraide būs kaut kur internetā atrodama?

     [+] [-]

, 2015-08-19 01:45, pirms 9 gadiem
13 18-Aug 14:50 1 Plavins/Regza LAT [7] Bates/Drost USA [26] 2:0 (21:13; 21:19)

Yeeaay! Pirma un manuprat grutaka karta ir parvareta. Tagad paliek tikai uzvaret visdrizak ka KAZ pari - un 'jaunizveidotajam' parim Plavins/Regza bus sasniegts pirmais kopejais Grand Slam turnira pamaturnirs!

#turamikskus