Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš Meksikas turnīru sāk ar čīliešu pieveikšanu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Samoilovs un Šmēdiņš Meksikas turnīru sāk ar čīliešu pieveikšanu
Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

Meksikas pilsētā Tlakskalā sācies "Challenge" pamatturnīrs pludmales volejbolā. To ar uzvaru sākuši Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, pārliecinoši pieveicot Noe Aravenu un Visenti Dorguē no Čīles.

• Atgādinām, ka Pasaules tūres vietā tagad stājas "Beach Pro" tūre, kur sacensības notiks trijos līmeņos - 16 spēcīgākās komandas spēlēs "Elite16", nākamie 48 spēcīgākie dueti (tostarp 32 kvalifikācijā) sacentīsies "Challenge" turnīros, bet pārējiem būs iespēja spēlēt "Future" mačos. Jaunā sezona sākas ar "Challenge" posmu Meksikā.

• Vakar Tlakskalas "Challenge" kvalifikācijā piedalījās divi vīru un viens sieviešu duets no Latvijas, bet visi zaudēja jau pirmajā spēlē. Līdz ar to pamatturnīrā spēlēja vien tajā vietu garantējušie Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Abiem pretī pirmajā spēlē stājās kvalifikāciju pārvarējušie čīlieši Noe Aravena un Visente Dorguē, kuru labākais sasniegums ir 25. vieta Itapemas četru zvaigžņu turnīrā pērn.

• Spēli ar diviem punktiem sāka latvieši, bet vēlāk pēc Samoilova eisa panāca 6:3 savā labā. Čīlieši vāji un nepārliecinoši spēlēja uzbrukumā, pieļaujot kļūdas un ļaujot latviešiem atspēlēt bumbas aizsardzībā. Tādējādi rezultāta starpība pieauga līdz pieciem punktiem (9:4). Pirms tehniskā pārtraukuma lieliski blokā nospēlēja Šmēdiņš, panākot 13:8.

• Dažus uzbrukumus pirmajā setā nespēja sekmīgi noslēgt Samoilovs, bet kopējo ainu tas daudz nemainīja. Čīlieši nespēja turēt latviešiem līdzi, tuvāk par trīs punktu atstatumam netiekot. Samoilovs un Šmēdiņš uzvarēja pirmo setu ar rezultātu 21:17.

• Arī otrajā setā latviešiem ātri izdevās iegūt vairāku punktu pārsvaru, kad čīlieši pieļāva vienu kļūdu pēc otras savos uzbrukumos (7:2). Ar divām Dorguē servēm galā netika Šmēdiņš, bet pēc tam čīliešiem neizdevās turpināt izrāvienu, kļūdoties uzbrukumā. Pēc tehniskā pārtraukuma Latvijas duets atjaunoja piecu punktu pārsvaru, droši dodoties pretī uzvarai. Čīles duetam vēl radās iespējas atspēlēties, bet ļoti pietrūka meistarības noslēgt uzbrukumus nedaudz sarežģītākās izspēlēs. Samoilovs un Šmēdiņš beigās svinēja pārliecinošu uzvaru ar 2-0 (21:17, 21:16).

• Līdz ar to Latvijas duets garantējis dalību izslēgšanas spēļu astotdaļfinālā, bet cīņā par uzvaru grupā tiksies ar igauņiem Kusti Nolvaku un Martu Tīsāru, kuri ar 2-1 (18:21, 21:15, 15:7) pārspēja austriešus Aleksandru Hūberu un Kristofu Dresleru. Šī spēle risināsies piektdienas vakarā pēc Latvijas laika.

  -1 [+] [-]

, 2022-03-18 07:03, pirms 3 gadiem
Vai kāds zin, kur rāda pludmales volejbolu no Meksikas?

     [+] [-]

, 2022-03-18 08:06, pirms 3 gadiem
@Džons 2 https://www.volleyballworld.tv/sche...

     [+] [-]

, 2022-03-18 08:08, pirms 3 gadiem
Tikai te, protams, viss par maksu.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-18 09:15, pirms 3 gadiem
raicha12 rakstīja: Tikai te, protams, viss par maksu.
30 days free!
+ samaksa simboliska un ļoti atbilstoša kvalitātei.
Aizvakar piereģistrējos un jau 2 vakarus baudīju.

     [+] [-]

, 2022-03-18 09:55, pirms 3 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: 30 days free!
+ samaksa simboliska un ļoti atbilstoša kvalitātei.
Aizvakar piereģistrējos un jau 2 vakarus baudīju.
Es ar līdzīgi, jā pirmās 30 dienas bez maksas. Kvalitāte ļoti laba, iespēja vairākus kortus vienlaicīgi vērot uz ekrāna.

     [+] [-]

, 2022-03-18 17:46, pirms 3 gadiem
Šī spēle risināsies piektdienas vakarā pēc Latvijas laika.

Izsmeļoša informācija!!!!Prieks lasīt..