Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa izcīna 100. uzvaru USC rindās

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa izcīna 100. uzvaru USC rindās
Tīna Graudiņa. Foto: USC Beach Volleyball

Noslēdzot viesošanos "Saulainajā štatā", NCAA čempionvienība pludmales volejbolā Losandželosas USC trešdien izcīnīja divus panākumus Maiami. Pērnā gada Latvijas labākā sportiste Tīna Graudiņa guva 100. un 101. uzvaru USC sastāvā.

Ranga vicelīdere USC apspēlēja Maiami "Florida International" (#19) un Fortmaiersas "Florida Gulf Coast". Spēcīgāko duetu mačos Tīna Graudiņa un amerikāniete Heilija Hārvarda guva divas uzvaras.

USC - FIU 5-01. Graudiņa/Hārvarda - Biankji/Kalkhofa 21:14 21:12
USC - FGCU 4-11. Graudiņa/Hārvarda - Džonsone/Parmelija 21:16 15:19

USC pludmales volejbola komandas vēsturē Graudiņa kļuvusi par desmito spēlētāju ar vismaz 100 uzvarām. Šajā topā līderes ir Sāra Hjūza (190) un Kellija Kleiza (181). Tika lēsts, ka amerikānietes Hjūza/Kleiza būs zvaigznes arī Pasaules tūrē, tomēr pēc absolvēšanas viņas drīz vien izšķīrās. Hjūza izstājas no pretendēšanas uz Tokijas spēlēm, jo viņas pāriniece Sammera Rosa veselības problēmu dēļ nevarēja turpināt. Kellija Kleiza/Sāra Sponsila guva panākumus Pasaules tūrē, dziesmās un dejās, izskatījās nešķiramas, tomēr pēc Tokijas spēlēm viņas izšķīrās - Kleiza izlēma doties laulībā ar viņu treneri Džordanu Čenu. Kellijas kāzās Hjūza un Sponsila nepiedalījās.

Video: USC Athletics

Graudiņa un Hārvarda ir iepriekšējās nedēļas labākais duets "Pac-12" konferencē.

🠚 Kā jau ziņots, jaunajā "Beach Pro" tūrē Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka plāno sākt ar "Elite 16" turnīru, kas 23.-27. martā risināsies Meksikas ziemeļrietumu pilsētā Rosarito. Latvijas pludmales volejbolistēm (#8) trāpījusies sarežģīta grupa - pretī stāsies spēcīga komanda no kvalifikācijas, brazīlietes Duda/Ana Patrīsija (#1) un sezonas pirmajā posmā iesildījušās brazīlietes Karola/Barbara (#9).

Izmantotie resursi:
usctrojans.com