Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Beach Pro" tūres atklāšanā Brailko un Konstantinova finišē jau pēc pirmā mača

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Beach Pro" tūres atklāšanā Brailko un Konstantinova finišē jau pēc pirmā mača
Varvara Brailko un Deniela Konstantinova. Foto: Latvija Volejbola federācija

Meksikā sācies "Beach Pro" tūres atklāšanas posms Tlakskalas "Challenge". Latvijas vicečempiones pludmales volejbolā Varvara Brailko/Deniela Konstantinova kvalifikācijās pirmajā kārtā bez variantiem zaudēja vācietēm Šantālai Laburērai un Sārai Šulcai (0-2).

Atgādinām, ka Pasaules tūres vietā tagad stājas "Beach Pro" tūre, kur sacensības notiks trijos līmeņos - 16 spēcīgākās komandas spēlēs "Elite16", nākamie 48 spēcīgākie dueti (tostarp 32 kvalifikācijā) sacentīsies "Challenge" turnīros, bet pārējiem būs iespēja spēlēt "Future" mačos. Jaunā sezona sākas ar "Challenge" posmu Meksikā.

Tlakskalas kvalifikācijas pirmajā kārtā ar 25. numuru izliktās Varvara Brailko/Deniela Konstantinova spēlēja pret pirmo kopīgo turnīru aizvadošajām vācietēm Šantālu Laburēru/Sāru Šulcu (#8). Šīm vācietēm mazliet pietrūka, lai iekļūtu nacionālās federācijas atbalstītajā Vācijas izlasē ar trīs vīriešu un trīs sieviešu duetiem. 2020. gada U20 Eiropas čempione Varvara Brailko lielākos panākumus guvusi ar Aneti Namiķi, bet 16 gadus vecā Deniela Konstantinova ir Tlakskalas sieviešu turnīra jaunākā dalībniece.

Jaunākās dalībnieces

1.Deniela Konstantinova (Latvija)2005
2.Marija Ibarra-Servantesa (Meksika)2003
3.Melānija Marcinovska (Polija)2003
4.Abrila Floresa-Kastro (Meksika)2003
5.Valentīna Gotardi (Itālija)2002
6.Varvara Brailko (Latvija)2002

Šodienas pirmajā setā mūsējās trīs reizes ieguva minimālu vadību (1:0, 2:1 un 3:2), bet pretinieces veica trīs izrāvienus (4:7, 5:12, 7:18), tādējādi Latvijas duets piekāpās ar 11:21. Otrajā setā mūsu pludmales volejbolistēm klājās vēl grūtāk - vispār netika priekšā un zaudēja ar 8:21.

Video: Beach Volleyball World

Sacensību organizatori šo spēli internetā piedāvāja vērot tikai par maksu vai "free trial" režīmā, piereģistrējot arī maksājumu karti. Tādā veidā tiek ierobežots interesentu skaits.

Kā jau ziņots, 20. februārī Brailko/Konstantinova pārsteidzoši iekļuva "Beach Pro" tūres atklāšanas turnīrā, kaut gan sākotnēji ieņēma 16. vietu rezervistu sarakstā. Latvijas pludmales volejbolistes izpelnījās organizatoru īpašo ielūgumu, kas vēlāk tika anulēts, jo pēc daudzu komandu dalības atsaukumiem minētais ielūgums zaudēja savu aktualitāti.

# Brailko un Konstantinovas nākamais starts varētu būt "Challenge" posma kvalifikācijā, kas 14. aprīlī risināsies Brazīlijas pilsētā Itapemā.

Tlakskalas posmā Latviju pārstāv arī Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš (rīt pamatturnīrs), Ardis Bedrītis/Artūrs Rinkevičs (šodien kvalifikācija no plkst. 20.10) un Edgars Točs/Kristians Fokerots (šodien kvalifikācija no plkst. 21.00), savukārt Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka plāno sākt ar "Elite 16" turnīru, kas 23.-27. martā risināsies Meksikas ziemeļrietumu pilsētā Rosarito.

Izmantotie resursi:
fivb.12ndr.at

  -2 [+] [-]

, 2022-03-16 17:36, pirms 3 gadiem
… 16 gadus vecā Deniela Konstantinova tagad ir viena Tlakskalas no turnīra jaunākajām dalībniecēm. Paši pārlasiet, ko esat uzrakstījuši???

  +1 [+] [-]

, 2022-03-16 18:59, pirms 3 gadiem
Tas jau bija gaidāms. Vēl zaļas, jākrāj pieredze. Meksikā treniņos uzspēlēja pret nopietnām pretiniecēm.

     [+] [-]

, 2022-03-16 22:26, pirms 3 gadiem
Video apskats no spēles:
https://www.youtube.com/watch?v=hQC...