Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Klāt kulminācijas LČ pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

Klāt kulminācijas LČ pludmales volejbolā
Andris Krūmiņš
Foto: Renārs Buivids

Sestdien Dubultu pludmalē noskaidroti Latvijas čempionāta pludmales volejbolā "Zelta OPEN" Fināla posma pusfinālisti, kā arī labākie duetu "Zelta OPEN Challenger" dāmu Fināla posmā. Rīt Dubultos risināsies izšķirošās cīņas.

Vīru turnīrā kā zināms nepiedalās Latvijas spēcīgākie pludmales volejbolisti, kuri startē dažāda mēroga sacensībās ārpus Latvijas – Ingars Ivanovs / Jānis Šmēdiņš Eiropas U-23 čempionātā (izcīnīja devīto vietu), bet Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins un Mārtiņš Pļaviņš / Toms Šmēdiņš FIVB pasaules kausa posmā Norvēģijā. Šis fakts ļāvis pie Latvijas pludmales debesīm iemirdzēties citiem.

Pavisam īsi pirms turnīra tapušie dueti Artis Caics / Andris Krūmiņš un Lauris Iecelnieks / Kristians Marnics līdz pusfinālam tika pa nosacīti vieglāko "taku" – tā saukto "uzvarētāju zaru". Izcīnījuši uzvaras trijās spēlēs, abi dueti iekļuva pusfinālos, kas risināsies rīt. Par iekļūšanu pusfinālos spēkiem mērosies Sandris Andrejevs / Vents Graudiņš un brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi, kā arī Raionds Vilmanis / Kaspars Salmiņš un Klāvs Zaļkalns / Jānis Rudzītis.

Dāmu "Zelta OPEN Challenger" Fināla posma pusfinālos jau vietas nodrošinājušas Laura Avena un Ilze Liepiņlauska, kā arī Zita Freidenfelde un Eva Rozīte. Par iekļūšanu pusfinālos rīt spēkiem mērosies Kitija Megne / Krista Kraskura – Ance Auziņa / Aleksandra Tihovska un Marita Leja / Agnese Ivanova – Biruta Aleknavičute / Sigita Lukosiute.

Arī dāmu turnīrā nestartē visas labākās – Ingunu Minusu / Inesi Jursoni Latvijas pludmales volejbola draugiem Latvijas smiltīs tā arī nebūs lemts, bet Anete Krastiņa un Jana Jaudzema startē Eiropas U-23 čempionātā, kur šodien izcīnīja devīto vietu.

Fināla dienas programma, LČ noslēdzošajam posmam:

10.00 - 1/4 fināli sieviešu komandām
11.00 - 1/4 fināli vīriešu komandām
12.00 - 1/2 fināli sieviešu komandām
13.00 - 1/2 fināli vīriešu komandām
14.00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām
15.00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām
16.00 - Fināls sieviešu komandām
17.00 - Fināls vīriešu komandām

Fakts: Ar īpašu organizatoru atļauju vīru turnīrā startē Andris Krūmiņš un Artis Caics, kuri dalībai turnīrā sākotnēji bija pieteikušies ar attiecīgi Mārtiņu Pļaviņu un Tomu Šmēdiņu.

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-08-15 21:51, pirms 15 gadiem
Manupraat kulminaacija buus riit Norgee

  +1 [+] [-]

, 2009-08-15 21:52, pirms 15 gadiem
copmanis rakstīja: Manupraat kulminaacija buus riit Norgee
noteikti!