Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa/Skrastiņa zaudē vēl vienā trīs setu spēlē un izstājas no turnīra Itālijā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Ozoliņa/Skrastiņa zaudē vēl vienā trīs setu spēlē un izstājas no turnīra Itālijā
Marta Ozoliņa. Foto: volleyballworld.com

Itālijā notiekošajā "Beach Pro" tūres "Futures" turnīrā dalību ar zaudējumu noslēgušas Latvijas pludmales volejbolistes Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa. Latvietes cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs ar 1-2 piekāpās Jahli Ašušai un Anitai Davi no Izraēlas.

• Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa pēdējo reizi kopā spēlēja Jūrmalas "Elite 16" turnīrā, bet nu pārbauda spēkus Itālijā "Futures" līmeņa turnīrā. Latvietēm pirmajā spēlē pretī stājās regulāri arī Latvijas čempionātā spēlējošās igaunietes Helēne Holasa un Līsa Sometsa, kurām tika zaudēts ar 1-2 (19:21, 21:17, 13:15). Tādējādi spēlē pret Jahli Ašušu un Anitu Davi no Izraēlas izšķīrās, vai latvietes iekļūs izslēgšanas spēlēs.

• Spēli ļoti pārliecinoši sāka Latvijas duets, izvirzoties vadībā ar 6:1. Kādu laiku cīņa turpināja ritēt līdzīgi, bet pirms tehniskā pārtraukuma latvietes palielināja savu pārsvaru līdz septiņiem punktiem (14:7). Pēc pārtraukuma Izraēlas duets veica četru punktu izrāvienu, saasinot cīņu. Latvietes uz brīdi atjaunoja piecu punktu pārsvaru, bet seta galotnē tas sadila līdz minimumam (19:18). Ozoliņai un Skrastiņai izdevās vismaz nosargāt uzvaru pirmajā setā ar 21:19.

• Otro setu ar trim punktiem pēc kārtas sāka Izraēlas pludmales volejbolistes. Latvietes pretī īsti neko nespēja likt, nonākot iedzinējos ar 2:8. Uz brīdi likās, ka Ozoliņa un Skrastiņa varētu sākt atspēlēties, bet tad sekoja jauns pretinieču izrāviens. Tas Latvijas duetu noveda pie pārliecinoši zaudēta otrā seta - 12:21.

• Trešā seta sākumā cīņa ritēja līdzīgi, bet tad ar 7:3 vadībā izvirzījās Izraēlas duets. Latvietēm uzreiz izdevās divus punktus atspēlēt, bet brīdi vēlāk panākt izlīdzinājumu (8:8). Izraēlas pludmales volejbolistes atguvās pēc neveiksmju sērijas, guva sešus punktus pēc kārtas un izšķīra šīs spēles likteni. Ozoliņa un Skrastiņa piekāpās ar rezultātu 1-2 (21:19, 12:21, 9:15) noslēdzot dalību turnīrā.