Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa/Skrastiņa turnīru Itālijā sāk ar zaudējumu igaunietēm

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Ozoliņa/Skrastiņa turnīru Itālijā sāk ar zaudējumu igaunietēm
Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa. Foto: volleyballworld.com

Latvijas pludmales volejbolistes Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa ar zaudējumu sākušas dalību "Beach Pro" tūres "Futures" turnīrā Itālijā. Pirmajā spēlē latvietes trīs setu cīņā piekāpās igaunietēm Helēnei Holasai un Līsai Sometsai.

• Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa pēdējo reizi kopā spēlēja Jūrmalas "Elite 16" turnīrā, bet nu pārbaudīs spēkus Itālijā "Futures" līmeņa turnīrā. Latvietēm pirmajā spēlē pretī stājās regulāri arī Latvijas čempionātā spēlējošās igaunietes Helēne Holasa un Līsa Sometsa, kuras šosezon spēlējušas jau četros šāda līmeņa turnīros.

• Spēles ievadā divu punktu pārsvaru ieguva igaunietes, bet latvietes uzreiz spēja atjaunot līdzsvaru uz tablo (3:3). Drīz vien igaunietēm izdevās veikt izrāvienu, iekrājot trīs punktu pārsvaru, bet tad tas tika palielināts līdz četriem punktiem (9:5). Seta otrajā pusē Ozoliņai un Skrastiņai izdevās atgūties, sadeldējot vēl pieaugušo deficītu līdz diviem punktiem (15:17). Seta galotnē Latvijas duets atspēlēja pāris setbumbas, bet nedaudz pietrūka, lai panāktu neizšķirtu - 19:21.

• Otrajā setā minimālu vadību ieguva te viens, te otrs duets, bet lielāko izrāvienu veica Ozoliņa un Skrastiņa, izvirzoties vadībā ar četru, bet pēc tam arī piecu punktu pārsvaru (15:10). Igaunietes nespēja sāasināt cīņu par uzvaru setā, tā galotnē atspēlējot vien pāris punktus. Latvijas duets uzvarēja setu ar 21:17.

• Izšķirošo, trešo setu, dueti sāka ar cīņu punkts punktā, bet tad divu punktu pārsvaru ieguva igaunietes (6:4). Latvijas pludmales volejbolistes atspēlēja deficītu un pārņēma arī vadību spēlē. Tālāk jau cīņa ritēja līdzīgi, pirmo mačbumbu iegūstot Igaunijas duetam. Latvietēm neizdevās to atspēlēt, piekāpjoties pretiniecēm ar 1-2 (19:21, 21:17, 13:15).

• Tādējādi latvietēm plkst. 16:30 būs jācīnās par vietu izslēgšanas spēlēs. Pretī stāsies Izraēlas pludmales volejbolistes Jahli Ašuša un Anita Dave, kuras pirmajā spēlē ar 0-2 (15:21, 15:21) piekāpās itālietēm Valentīnai Cali un Margeritai Tegai.

     [+] [-]

, 2022-07-15 11:24, pirms 2 gadiem
Jau sākam zaudēt igauņiem!