Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Jūrmala gatava uzņemt "Challenge" sērijas turnīru, biļetes tiek pirktas ļoti aktīvi

Jānis Celmiņš

Jūrmala gatava uzņemt "Challenge" sērijas turnīru, biļetes tiek pirktas ļoti aktīvi
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com

No 15. līdz 18. jūnijam Jūrmalā, Majoru pludmalē risināsies šīs vasaras ievērojamākais un lielākais pludmales volejbola turnīrs Latvijā. Dienu pirms sacensību sākuma turnīra organizatori preses konferencē informēja par pēdējiem jaunumiem, kā arī ļāva mediju pārstāvjiem ieskatīties, kāds šovasar būs turnīra centrālais stadions.

Latviju sacensībās Jūrmalā pārstāvēs deviņas komandas (4 dāmu, 5 kungu) no kurām trīs jau iekļautas pamatsacensību dalībnieku sarakstos (2 dāmām, 1 kungiem). Jau tagad zināms, ka piektdien Jūrmalas smiltīs redzēsim Tīnu Graudiņu / Anastasiju Samoilovu, Aneti Namiķi / Varvaru Brailko un Aleksandru Samoilovu / Jāni Šmēdiņu. Pārējām piecām mūsu komandām par tiesībām startēt pamatturnīrā būs jācīnās kvalifikācijas turnīrā – rīt.

Latvijas Volejbola federācijas prezidents ģenerālsekretārs Arnis Tunte pauda prieku par lielo Latvijas komandu skaitu turnīrā, neslēpjot, ka tā gados jaunajām komandām ir lieliska iespēja pārbaudīt sevi spēlēs ar spēcīgiem pretiniekiem. Vaicāts, cik aktīvi tiek pirktas biļetes uz pasākumu, viņš neslēpa, ka ar pārdošanas apjomiem ir apmierināts. “Pārdotas 60% biļetes. Precīzus aprēķinus veikt ir sarežģītāk, jo zināms skaits iegādāto biļešu ir dienas biļetes, bet ir arī visa turnīra biļetes. Zinu, ka pagājušajā gadā uz “Elite 16” turnīru tā gaitā tika pārdotas tikpat biļetes, cik pirms tā sākuma. Ja šādus rādītājus izdosies sasniegt arī šogad, tad būsim apmierināti. Šogad tomēr strādājam uz pieejamību,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com teica Tunte.

Jūrmalas domes priekšsēdētāja Rita Sproģe tikmēr teica, ka pilsēta ir gatava uzņemt pasākumu. “Jūrmala vēsturiski apliecinājusi, ka ir aktīva un sportiska pilsēta. Mums ir prieks atkal uzņemt pasaules labākos pludmales volejbolistus šeit mūsu pludmalē. Esam izdarījuši visu, lai gan spēlētāji, gan līdzjutēji būtu priecīgi un justos šeit labi. Man prieks, ka dalībnieku vidū ir vairāki jūrmalnieki. Es arī pirms preses konferences vaicāju Jānim Šmēdiņam, kad viņš beidzot par tādu kļūs,” smejot teica pašvaldības vadītāja.

Vīriešu turnīra galvenie favorīti būs būs Samuele Kotafava un Paolo Nikolai. Tieši šie itāļi bija spēcīgākie pirms gada Jūrmalā, kad te norisinājās “Elite 16” turnīrs. Piektais izsēšanas numurs ticis brazīliešiem Andre un Džordžam, kuri Jūrmalā pirms gada kāpa uz goda pjedestāla trešā augstākā pakāpiena un bronzu izcīnīja arī aizvadītā gada pasaules čempionātā.

Dāmu turnīrā ar pirmo numuru izsētas šveicietes – olimpisko spēļu medaļnieces Anuka Veržē-Deprē un Joana Mēdere (iepriekš Heidriha). Viņām seko Latvijas vadošais pāris Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Mūsu dāmām šī sezona padevusies visai lēnīga, tāpēc savu skatītāju priekšā būs iespēja restartēties. Aizvadītās vasaras noslēgumā Latvijas duets ieguva jau otro Eiropas čempioņu titulu (augusta vidus), bet vēlā septembrī tam vēl pievienoja sudrabu Parīzes “Elite 16” turnīra sudrabu.

Latvijas komandu kvalifikācija 15. jūnijā, centrālais laukums

9.001. kārta#32 Martini-Ādamsone/Krūklīte - #1 Pauļikiene/Raupelīte (LTU)
9.501. kārta#26 Ēbere/Konstantinova - #7 Talita/Tamela (BRA)
10.401. kārta#30 Liepājniece/Ozoliņa - #3 Pavana/Makbeina (CAN)
11.301. kārta#28 Ozoliņa/Skrastiņa - #5 Ahtiainena/Lahti (FIN)
12.201. kārta#17 Pļaviņš/Samoilovs - #16 Surins/Dunvinits (THA)
13.101. kārta#24 Točs/Bulgačs - #9 Kantors/Zdibeks (POL)
14.301. kārta#27 Teteris/Stankevičs - #6 Makhjū/Barnets (AUS)
15.301. kārta#31 Reliņš/Aišpurs - #2 Kapogroso/Kapogroso (ARG)

Biļetes uz turnīru Jūrmalā nopērkamas ŠEIT!

  +1 [+] [-]

, 2023-06-14 15:25, pirms 11 mēnešiem
Jautājums. Vai biļetes būs nopērkamas arī uz vietas?
Rīt spēles tiek prognozētas līdz 19.30.Vēl nav spēļu grafiks rītdienai. Cerams ka Latvijas pāri tiks likti pēc iespējas vēlāk. Ne visiem rīt ir brīvdiena.

     [+] [-]

, 2023-06-14 15:27, pirms 11 mēnešiem
Rādīs arī kkur? O_o

  +1 [+] [-]

, 2023-06-14 15:34, pirms 11 mēnešiem
Aldis Br rakstīja: Jautājums. Vai biļetes būs nopērkamas arī uz vietas?
Rīt spēles tiek prognozētas līdz 19.30.Vēl nav spēļu grafiks rītdienai. Cerams ka Latvijas pāri tiks likti pēc iespējas vēlāk. Ne visiem rīt ir brīvdiena.
Biļetes uz vietas arī varēs nopirkt, jā.
Rītdienas kalendārs būs zināms šovakar pēc 19:00.
Piektdienas kalendārs - ceturtdienas vakarā.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-14 16:14, pirms 11 mēnešiem
Jānis Celmiņš rakstīja: Biļetes uz vietas arī varēs nopirkt, jā.
Rītdienas kalendārs būs zināms šovakar pēc 19:00.
Piektdienas kalendārs - ceturtdienas vakarā.
Paldies par info.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-14 18:36, pirms 11 mēnešiem
elvison rakstīja: Rādīs arī kkur? O_o
Kaut kas būs redzams TV6. Programmā ir atzīmēti translāciju laiki.

     [+] [-]

, 2023-06-14 20:40, pirms 11 mēnešiem
Celmiņa kungs varēji moš spēles pa laikiem vismaz salikt?