Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Jūrmalas EEVZA posma pusfinālos divi Latvijas dueti

Jānis Celmiņš

Jūrmalas EEVZA posma pusfinālos divi Latvijas dueti
Artūrs Kiseļevs
Foto: Renārs Buivids, www.beachvolley.lv

Šajā nedēļas nogalē Dzintaru pludmalē risinās piektais EEVZA pludmales volejbola turnīrs EEVZA un Zelta OPEN trešais posms vienlaicīgi. Līdz pusfināliem šajā turnīrā aizspēlējušies divi Latvijas dueti Artūrs Kiseļevs / Klāvs Zaļkalns un Haralds Regža / Armands Āboliņš.

Šajā posmā cīņas kopumā uzsāka 27 dueti no sešām valstīm – Latvijas Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas un Kazahstānas. Kazahstāna nav EEVZA dalībvalsts, bet, saskaņā ar starptautiskajiem noteikumiem, ikvienā turnīrā var piedalīties dalībnieki, kuriem tiek piešķirtas īpašas atļaujas (wild card).

Ceturtdien turnīrā tika izspēlētas kvalifikācijas sacensības, bet piektdien un sestdien pamatturnīra spēles. Visas pamatturnīrā iekļuvušās komandas sākotnēji aizvadīja cīņas apakšgrupās, pēc kurām 16 labākie dueti turpināja cīņas pēc 16 vienmīnusa sistēmas. Līdz pusfināliem izdevies tikt diviem Latvijas pāriem - Artūrs Kiseļevs / Klāvs Zaļkalns un Haralds Regža / Armands Āboliņš.

Kiseļevam un Zaļkalnam svētdien pusfinālā pretī stāsies Krievijas duets Romaškins / Hudjakovs, bet Regžam un Āboliņam pretī stāsies igauņi Petrovs / Aleksejevs.

Pusfināla cīņas svētdien sāksies pulksten 11.30 un 13.00, bet 15.00 un 16.30 paredzētas attiecīgi cīņas par bronzu un finālmačs.

Pamatturnīra rezultāti: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...