Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Točs/Fokerots zaudē itāliešiem - turnīru turpinās astotdaļfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Točs/Fokerots zaudē itāliešiem - turnīru turpinās astotdaļfinālā
Kristians Fokerots. Foto: CEV

Latvijas pludmales volejbolisti Edgars Točs un Kristians Fokerots ar zaudējumu turpina Madridē notiekošo "Beach Pro" tūres "Futures" turnīru. Cīņā par uzvaru grupā un garantētu vietu ceturtdaļfinālā latvieši ar 1-2 piekāpās itāliešiem Jakobam Vindišam un Džanlukam Dal Korso.

• Edgars Točs un Kristians Fokerots šodien turnīru sāka ar uzvaru, divos setos pārspējot spāņus Pablo Peresu un Havjeru Monfortu. Tādējādi latvieši garantēja vietu izslēgšanas spēlēs, bet uzvara grupā ļautu iekļūt ceturtdaļfinālā. Lai to paveiktu bija jāpieveic itālieši Jakobs Vindišs un Džanluka Dal Korso, kuri pirmajā spēlē ar 2-0 (21:19, 22:20) pārspēja lietuviešus Patriku Stankeviču un Audriusu Knašu.

• Latviešiem jau spēles ievadā izdevās izvirzīties vadībā ar 5:2, bet vēl pēc brīža rezultāta starpība bija jau četri punkti (8:4). Pirms tehniskā pārtraukuma Točs un Fokerots palielināja savu pārsvaru līdz sešiem punktiem, pārliecinoši kontrolējot cīņas gaitu (13:7). Seta turpinājumā cīņa ritēja punkts punktā, duetiem sekmīgi spēlējot pie pretinieku serves. Tas apmierināja Toču un Fokerotu, kuri uzvarēja setu ar 21:15.

• Otrā seta sākumā itāliešiem izdevās ātri iegūt divu punktu pārsvaru, bet tad arī panāca 5:2. Latviešiem izdevās sadeldēt deficītu līdz minimumam, bet uzreiz sekoja jauns pretinieku izrāviens (9:5). Točam un Fokerotam izdevās pārņemt iniciatīvu un līdz tehniskajam pārtraukumam atjaunot līdzsvaru uz tablo (10:10). Pārtraukums nāca par labu itāliešiem, kuri atvilka elpu un atjaunoja četru punktu pārsvaru (17:13). Seta galotnē Latvijas duetam neizdevās atspēlēties, atzīstot pretinieku pārākumu ar 16:21.

• Trešā seta sākumā dueti punktus guva pārmaiņus, bet tad izrāvienu veica itālieši, izvirzoties vadībā ar 8:4. Lai kā arī Latvijas pludmales volejbolisti centās atspēlēties, itālieši labi spēlēja pie pretinieku serves, saglabājot savu pārsvaru. Točs un Fokerots no zaudējuma spēlē neizbēga - 1-2 (21:15, 16:21, 10:15).

• Tādējādi Točs un Fokerots pievienojās Artūram Rinkevičam un Ardim Danielam Bedrītim turnīra astotdaļfinālā, kurā pretiniekus noskaidros pēc grupu turnīra beigām. Astotdaļfināli paredzēti sestdien.

     [+] [-]

, 2022-05-13 22:18, pirms 2 gadiem
Brīnums , nav neviena , kas komentētu....