Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rinkevičs un Bedrītis ar zaudējumu sāk "Futures" turnīru Madridē

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Rinkevičs un Bedrītis ar zaudējumu sāk "Futures" turnīru Madridē
Artūrs Rinkevičs un Ardis Bedrītis. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis ar zaudējumu sākuši "Beach Pro" tūres "Futures" turnīru Madridē. Latvieši ar 0-2 piekāpās šveiciešiem Kventinam Metralam un Jveam Hauzeneram.

• Rinkevičs un Bedrītis pēdējo turnīru aizvadīja Brazīlijas pilsētā Itapemā, kur "Challenge" turnīrā pārvarēja kvalifikācijas pirmo kārtu, bet nespēja iekļūt pamatturnīrā, paliekot 25. vietā. Madrides "Futures" turnīru, kas pēc ranga ir trešā līmeņa turnīrs, latvieši varēja sākt pamatturnīrā, kurā viņu pirmie pretinieki bija Kventins Metrals un Jves Hauzeners, kuri šosezon arī nav spēlējuši iekļūt "Challange" līmeņa pamatturnīrā.

• Pirmajā setā dueti cīnījās līdzvērtīgi, visam izšķiroties vien tā izskaņā. Minimālā vadībā turējās šveicieši, iegūstot arī pirmo setbumbu. Rinkevičam un Bedrītim izdevās uzvarēt nākamās divas izspēles, nu jau pašiem tiekot pie setbumbas. Tiesa arī tā palika nerealizēta. Šveiciešiem izdevās atgūt vadību un izraut uzvaru setā ar 24:22.

• Otrā seta ievadā minimālu vadību ieguva Latvijas duets, bet tad šveicieši pārņēma vadību. Metralam un Hauseneram izdevās arī veikt pirmo lielo izrāvienu, izvirzoties vadībā ar 11:6. Līdz tehniskajam pārtraukumam saglabājās piecu punktu starpība, bet pēc tam sasniedza arī astoņus punktus (18:10). Ar to arī spēles liktenis bija izšķirts, Rinkevičam un Bedrītim zaudējot pirmo spēli ar 0-2 (22:24, 15:21).

• Tādējādi latviešiem plkst. 13:50 būs jācīnās par vietu izslēgšanas spēlēs ar spāņiem Alvaro Vieru un Gabrielu Gutjeresu, kuri pirmajā spēlē zaudēja nīderlandiešiem Metjū Imeram un Martam van Verkhovenam ar 0-2 (12:21, 17:21).