Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas pludmales dueti Bedrītis/Rinkevičs un Točs/Fokerots Madridē sāks "Future" pamatturnīru

Agris Suveizda

Latvijas pludmales dueti Bedrītis/Rinkevičs un Točs/Fokerots Madridē sāks "Future" pamatturnīru
Foto: volejbols.lv

No 12. maija līdz 15. maijam Spānijas pilsētā Madridē tiks aizvadīts Beach Pro Tour – Future posms, kurā sacensības ar pamatturnīru uzsāks arī divi Latvijas dueti - Edgars Točs un Kristians Fokerots, kuri izlikti ar 3. kārtas numuru, kā arī ar 10. numuru izliktie Adris Daniels Bedrītis pārī ar Artūru Rinkeviču.

Točs/Fokerots sacensības sāks C grupā, kurā pretī stāsies komandas no Itālijas, Lietuvas un Spānijas. Savukārt Bedrītis/Rinkevičs B grupā par iekļūšanu "play off" kārtā spēkosies oret pludmales volejbolistiem no Nīderlandes, Spānijas un Šveices.

Pirmie spēļu laiki:
13.05. 10:30 (pēc Latvijas laika) Rinkevičs/Bedrītis LAT 10 VS Métral/Haussener SUI 7
13.05. 11:20 (pēc Latvijas laika) Točs/Fokerots LAT 3 VS Pérez/Monfort ESP 14

Jau nākamajā nedēļā no 19. – 21. maijam "Pro Beach Tour Future" posmu turpat Madridē aizvadīs sieviešu komandas, bet Turcijā norisināsies augstāka līmeņa turnīrs - "Pro Beach Tour Challenge" posms.

Savukārt no 1. līdz 5. jūnijam Jūrmalas pilsētas Majoru pludmalē tiks aizvadīts ilgi gaidītais "Beach Pro Tour Elite-16" posms, kurā startēs pasaules spēcīgākie vīriešu un sieviešu dueti, tostarp arī pašmāju komandas - vīriešu konkurencē cīnīsies Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Edgars Točs/Kristians Fokerots un Ardis Bedrītis/Artūrs Rinkevičs. Savukārt, dāmu dueļos startēs šī brīža Latvijas labākā sieviešu komanda Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka, bet vēl divas Latvijas sieviešu komandas tiks noskaidrotas atlasē, kas norisināsies šajā nedēļas nogalē 14.-15. maijā.

Izmantotie resursi:
https://volejbols.lv/zina/latvijas-...