Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Točs Espinju notiekošajā "Challenge" turnīrā spēlēs kopā ar Rinkeviču

Jānis Celmiņš

Točs Espinju notiekošajā "Challenge" turnīrā spēlēs kopā ar Rinkeviču
Edgars Točs. Foto: LVF

Šonedēļ Portugāles pilsētā Espinju norisināsies kārtējais “Pro Tour Challenge” turnīrs, kurā startēs nupat tapusi Latvijas komanda. Edgaram Točam un Artūram Rinkevičam paliekot bez saviem ierastajiem pāriniekiem, abi izveidojuši jaunu duetu un turnīrā Portugālē spēlēs kopā.

Jau vēstīts, ka Rinkeviča ierastais pārinieks Ardis Bedrītis iedzīvojies pleca savainojumā un aizvadītajā nedēļas nogalē nevarēja startēt Cēsīs notikušajā Latvijas čempionāta “DEPO Open” posmā. Kamēr par Bedrīša savainojuma nopietnību pilnīgas skaidrības vēl nav, Rinkevičs nolēmis Espinjo notiekošajā turnīrā spēlēt kopā ar Toču, kura komandas biedrs Kristians Fokerots šonedēļ piedalīsies Turcijā notiekošajā Eiropas U20 čempionātā kopā ar Oliveru Bulgaču.

Točs un Rinkevičs uz Portugāli devā jau vakar. Kā sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien apstiprināja Edgars, tad Marokas “Challenge” turnīrā (21. – 24. jūlijs) viņš atgriezīsies pie sadarbības ar Fokerotu.

Vēl Latviju Espinju notiekošajās sacensībās (14. – 17. jūlijs) pārstāvēs arī Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

     [+] [-]

, 2022-07-12 13:24, pirms 2 gadiem
Tīna ar Nastju Espinjo nespèlēs gan. Viņas tik uz Maroku brauks.

     [+] [-]

, 2022-07-12 13:29, pirms 2 gadiem
c-melo rakstīja: Tīna ar Nastju Espinjo nespèlēs gan. Viņas tik uz Maroku brauks.
Kļūda labota. Paldies!