Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Tokijas spēlēs Graudiņa/Kravčenoka sāks trijos naktī pēc Latvijas laika

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tokijas spēlēs Graudiņa/Kravčenoka sāks trijos naktī pēc Latvijas laika
Mārtiņš Pļaviņš, Tīna Graudiņa, Anastasija Kravčenoka, Edgars Točs. Foto: facebook.com/martins.plavins

Šodien publiskots spēļu kalendārs Tokijas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīros. Latviju pārstāvēs divi dueti - 26. jūlijā plkst. 3.00 sāks Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, bet 11.00 startēs Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs.

Kā jau ziņots, aizvadītajā nedēļā Šveices mazpilsētā Gštādē risinājās Pasaules tūres 4* posms pludmales volejbolā - Graudiņa/Kravčenoka izcīnīja ceturto vietu, Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš finišēja devītajā pozīcijā, savukārt Pļaviņš/Točs ieņēma 17. vietu.

Tokijas olimpisko spēļu D grupā sacentīsies Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka, brazīlietes Ana Patrīsija/Rebeka, amerikānietes Kellija Kleiza/Sāra Sponsila un kenijietes Gaudensija Makoha/Braksidesa Hadambi. B grupā cīnīsies Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, krievi Oļegs Stojanovskis/Vjačeslavs Krasiļņikovs, čehi Dāvids Šveiners/Ondržejs Perušičs un meksikāņi Hosue Gaksiola/Hosē Rubio.

Šodien publiskotais spēļu grafiks izskatās labvēlīgāks vīriešiem, jo parādīt labu spēli vienpadsmitos ir vieglāk nekā trijos naktī.

Latvijas spēļu kalendārs grupu turnīrā

26. jūlijs 3.00Graudiņa/Kravčenoka - Kleiza/Sponsila (ASV)
26. jūlijs 11.00Pļaviņš/Točs - Perušičs/Šveiners (Čehija)
28. jūlijs 5.00Graudiņa/Kravčenoka - Ana Patrīsija/Rebeka (Brazīlija)
29. jūlijs 11.00Pļaviņš/Točs - Stojanovskis/Krasiļņikovs (ROC)
31. jūlijs 4.00Graudiņa/Kravčenoka - Makoha/Hadambi (Kenija)
31. jūlijs 9.00Pļaviņš/Točs - Gaksiola/Rubio (Meksika)

Lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, grupā jāizcīna vismaz otrā vieta vai jābūt starp diviem labākajiem trešo vietu ieguvējiem. Pārējie četri trešo vietu īpašnieki 31. jūlijā aizvadīs "laimīgo zaudētāju" izslēgšanas maču, lai noskaidrotu vēl divas komandas, kas iekļūs 1.-2. augusta astotdaļfinālā. Ceturtdaļfināli notiks 3.-4. augustā, bet 5. datumā risināsies pusfināli. Sieviešu turnīrs noslēgsies 6. augustā, savukārt dienu vēlāk medaļas sadalīs vīrieši.

Izmantotie resursi:
Sieviešu turnīrs - fivb.12ndr.at
Vīriešu turnīrs - fivb.12ndr.at
fivb.com

  +2 [+] [-]

, 2021-07-12 17:17, pirms 3 gadiem
Un ko tagad saka Tokijas olimpiādes jaunā prezidente, kura solījās iestāties pret diskrimināciju!

  +1 [+] [-]

, 2021-07-12 17:26, pirms 3 gadiem
nnoo rakstīja: Un ko tagad saka Tokijas olimpiādes jaunā prezidente, kura solījās iestāties pret diskrimināciju!
nomierinies , prezidentei ir svarīgākas darīšanas !!

  +3 [+] [-]

, 2021-07-12 17:38, pirms 3 gadiem
Meitenēm jau tagad jāpāriet uz Tokijas režīmu. 17.00 gultā iekšā un 1.00 ceļas augšā.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-12 17:52, pirms 3 gadiem
vienīgā grupa,kurai nez kāpēc visas spēles ieliktas no paša rīta...

jocīgs kalendārs šoreiz...parasti bija ,ka katra spēļu kārta 2 dienas,starp spēlēm viena diena brīva, a te kkāds ķīselis..

     [+] [-]

, 2021-07-12 21:48, pirms 3 gadiem
ak68 rakstīja: Meitenēm jau tagad jāpāriet uz Tokijas režīmu. 17.00 gultā iekšā un 1.00 ceļas augšā.
Mums tāpat.

     [+] [-]

, 2021-07-12 21:51, pirms 3 gadiem
Šis faktors ļoti slikti atsauksies domājams tieši uz Anastasijas Ķermeni, kura nav tik bieži saskārusies ar laika zonu izmaiņām. Tīnai saistībā ar Amerikas dzīvi un Eiropu aklimatizācija ir bieži parādība.
Domājams vairāk sasniegs tomēr mūsu džeki, kuriem ir pateicīgs laiks spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-12 23:09, pirms 3 gadiem
vozā rakstīja: Šis faktors ļoti slikti atsauksies domājams tieši uz Anastasijas Ķermeni, kura nav tik bieži saskārusies ar laika zonu izmaiņām. Tīnai saistībā ar Amerikas dzīvi un Eiropu aklimatizācija ir bieži parādība.
Domājams vairāk sasniegs tomēr mūsu džeki, kuriem ir pateicīgs laiks spēlēm.
Anastasija gada sākumā ilgstoši uzturējās Kalifornijā, lai varētu trenēties kopā ar Tīnu cik bieži vien tas bija iespējams un cik daudz to atļāva NCAA čempionāta grafiks. Tā ka domāju, ka Anastasija ir pietiekami gatava šādai situācijai. Varam droši paļauties uz meiteņu profesionalitāti un spēju atrast pareizo recepti veiksmīgai aklimatizācijai Tokijā.

     [+] [-]

, 2021-07-13 09:08, pirms 3 gadiem
Atraduši te baigo problēmu priekš jauniem organismiem, adoptēties vietējam laikam, pipec!
Esmu daudz kur ceļojis dažādos laikos, pateikšu jums priekšā, adoptācija notiek AUTOMĀTISKI! Vienkārši cilvēka organisms pielāgojas Mēness un Saules ritmam, tipa, Saulīte noriet, Mēnestiņš debesīs uzrāpjas un te pēkšņi Miedziņš nāk No rīta Saulīte parādās pie Austrumu apvāršņa, laiks augšā celties, nekas jauns te nav jāgudro! P.S. nedaudz ārpus tēmas, esmu kategoriski pret naktsmaiņām darbos, izņēmumiem, protams, ir jābūt, ātrie, policija, glābēji, taču masveidā ja kas tāds notiek, piemēram industrijā jeb lauksaimniecībā, tas nav normāli, cilvēkiem ir naktīs jāguļ!