Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš/Točs zaudē austriešiem un Gštādē paliek 17. vietā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Pļaviņš/Točs zaudē austriešiem un Gštādē paliek 17. vietā
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Foto: FIVB

Pasaules kausa tūres četru zvaigžņu turnīru Šveices pilsētā Gštādē noslēguši Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Latvieši izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 0-2 piekāpās austriešiem Robinam Zaidlam un Filipam Voleram, ierindojoties 17. vietā.

Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs šorīt ne bez grūtībām trīs setu cīņā pieveica nezināmos dāņus Kristoferu Ābelu un Nikolaju Overgārdu, kuri pamatturnīrā tika caur kvalifikāciju. Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā latviešiem pretī stājās citi kvalifikācijas veiksminieki, austrieši Robins Zaidls un Filips Volers, kuri pamatturnīra ievadā pieveica Krievijas labāko pāri, Oļegu Stojanovski/Vjačeslavu Krasilņikovu, bet pēc tam piekāpās šveiciešiem Marko Kratigeram un Florianam Brīram.

Spēli ar diviem punktiem izdevās sākt latviešiem, Pļaviņam atspēlējot bumbu aizsardzībā, bet austrieši uzreiz veica atbildes izrāvienu, pēc Pļaviņa nerealizētajiem uzbrukumiem izvirzoties vadībā ar 4:2. Latvijas duets paņēma pārtraukumu, bet uzreiz zaudēja vēl trīs punktus. Arī austrieši sāka kļūdīties, kā arī latvieši sasparojās aizsardzībā, samazinot deficītu līdz minimumam (7:8). Pirms tehniskā pārtraukuma Pļaviņš raidīja bumbu autā, tādējādi rezultāta starpība atkal bija trīs punkti (9:12).

Pēc tehniskā pārtraukuma Točs sadeldēja deficītu, bet tad izdevās arī panākt izlīdzinājumu (14:14). Neilgi pēc tam austrieši atspēlēja bumbu aizsardzībā, kas seta galotni ļāva sākt ar divu punktu pārsvaru (17:15). Pēc vēl vienas kļūdas uzbrukumā latvieši nonāca iedzinējos ar 16:19, tā arī nespējot atspēlēties un piedzīvojot zaudējumu setā ar 18:21.

Otrā seta sākumā austrieši ātri ieguva divu punktu pārsvaru pēc Volera eisa un sekmīgi atspēlētas bumbas aizsardzībā (4:2). Arī turpinājumā latviešiem spēle nevedās, pretiniekiem dubultojot savu pārsvaru (9:5). Tehniskajā pārtraukumā dueti devās pie rezultāta 13:8. Seta otrajā pusē cīņas gaita izlīdzinājās, bet iesaistīties cīņā par uzvaru Pļaviņam un Točam tā arī neizdevās, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 0-2 (18:21, 17:21).

Tādējādi Pļaviņš un Točs šo turnīru noslēdza 17. vietā. Nu Latvijas pludmales volejbolistiem priekšā pēdējā sagatavošanās Tokijas olimpiskajām spēlēm, kurās būs jārāda daudz labāks sniegums, lai uzrādītu maksimāli labu rezultātu.

  +4 [+] [-]

, 2021-07-08 17:17, pirms 3 gadiem
Veiksmi Tokijā! Ceru uz brīnumiem par spīti šim rezultātam, jo brīnumi notiek ne tikai Ziemassvētku laikā.
Slēpts komentārs: sāļā_zebiekste1

  +8 [+] [-]

, 2021-07-08 19:31, pirms 3 gadiem
sāļā_zebiekste1 rakstīja: OS tūristi...vismaz tokiju būs redzējuši..
kā man kaitina tādi pajoļi kā tu. Tādiem vajadzētu nogriez olas,lai tas stulbums neizplatās tālāk. Tu maz zini,cik daudz darba viņi ir ieguldījuši un cik daudz upurējuši,lai būtu tur,kur ir tagad? Protams,ka nezini, vieglāk ir vnk no*irst kādu un dzīvot tālāk savu nožēlojamo dzīvi

  -3 [+] [-]

, 2021-07-08 20:36, pirms 3 gadiem
erty rakstīja: Veiksmi Tokijā! Ceru uz brīnumiem par spīti šim rezultātam, jo brīnumi notiek ne tikai Ziemassvētku laikā.
brīnums jau ir ka viņi vispār ir OS..

  -3 [+] [-]

, 2021-07-08 23:22, pirms 3 gadiem
basis89 rakstīja: kā man kaitina tādi pajoļi kā tu. Tādiem vajadzētu nogriez olas,lai tas stulbums neizplatās tālāk. Tu maz zini,cik daudz darba viņi ir ieguldījuši un cik daudz upurējuši,lai būtu tur,kur ir tagad? Protams,ka nezini, vieglāk ir vnk no*irst kādu un dzīvot tālāk savu nožēlojamo dzīvi
Raudāsi arī?

     [+] [-]

, 2021-07-09 11:20, pirms 3 gadiem
basis89 rakstīja: kā man kaitina tādi pajoļi kā tu. Tādiem vajadzētu nogriez olas,lai tas stulbums neizplatās tālāk. Tu maz zini,cik daudz darba viņi ir ieguldījuši un cik daudz upurējuši,lai būtu tur,kur ir tagad? Protams,ka nezini, vieglāk ir vnk no*irst kādu un dzīvot tālāk savu nožēlojamo dzīvi
Jāpiekrīt, vispār grūti iedomāties,ka pa ielām kaut kur staigā šitādi dzīves nomāktie un visus aptaisītāji. Kāds vispār ir prieks to darīt? Kādu apliekot paliek labāk ap sirsniņu vai..