Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Lecei un Ozoliņai Baltkrievijā divas uzvaras, zaudējums un rīt cīņa par vietu pusfinālā

Jānis Celmiņš

Lecei un Ozoliņai Baltkrievijā divas uzvaras, zaudējums un rīt cīņa par vietu pusfinālā
Marta Ozoliņa un Alise Lece
Foto: LVF

Latvijas pludmales volejbolistes Marta Ozoliņa un Alise Lece ar divām uzvarām šodien uzsākušas dalību CEV „Satellite” sērijas turnīrā Baltkrievijas pilsētā Molodečno. Trešajā spēlē piedzīvotais zaudējums gan viņām liedza iekļūšanu turnīra pusfinālā, taču atkārtots mēģinājums Martai ar Alisi būs rīt, kad turnīrs tiks turpināts tā sauktajā "zaudētāju zarā".

Lece / Ozoliņa turnīrā Baltkrievijā izsētas ar 7.numuru, kas pamatturnīra pirmajā kārtā pretiniecēs deva vācietes Behlenu un Sulavu (10). Lai gan cīņa izvērtās ļoti spraiga, kā uzvarētājas laukumu pameta mūsu meitenes, svinot uzvaru ļoti aizraujošā trīs setu mačā – 2:1 (15:21, 21:17, 15:13).

Pauze starp pirmo un otro cīņu Baltkrievijas smiltīs bija ļoti īsa, tāpēc laika, lai atjaunotos un atvilktu elpu bija pamaz. Neskatoties uz šo faktu, mūsu dāmas aizvadīja labu spēli arī pret turnīra otro pāri somietēm Hāsu un Parkinenu, svinot uzvaru divu setu spēlē – 2:0 (21:14, 21:16).

Uzvara trešās kārtas mačā latvietēm dotu tiesības rīt spēlēt pusfinālā, taču pie panākuma šoreiz tikt neizdevās. Mūsu meitenes divu setu cīņā bija spiestas atzīt spēcīgo krieviešu Abalkinas / Dabižas pārākumu - 0:2 (16:21, 19:21). Tādejādi sacensības Latvijas duets turpinās jau rīt, kad cīnīsies "zaudētāju zarā". Uzvara nākamajā mačā latvietēm dos vietu pusfinālā, bet zaudējums liks sacensības noslēgt 5. vietā.

Otrs Latvijas duets Rūta Treija / Alise Pastare pirmās kārtas spēlē piedzīvoja bezierunu zaudējumu pret spēcīgajām Krievijas pārstāvēm Abalakinu un Dabižu. Pirmajā setā latvietes guva vien desmit punktus, bet otrajā vēl par vienu mazāk – deviņus. Turnīru latvietes turpināja tā sauktajā „zaudētāju zarā”, taču arī tur cieta neveiksmi pret mājiniecēm Šalajevskuju un Sekretovu divos setos. Tādejādi Rūtai un Alisei turnīrs noslēdzies 13.vietā.

Visām spēlēm no Baltkrievijas iespējams sekot video tiešraidēs WATCH SPORT LIVE STREAMS + VIDEOS ONLINE |...

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2015-06-12 14:30, pirms 9 gadiem
Nav pieklājīgi nenosaukt mūsu otro duetu kurās diemžēl zaudēja!!!