Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks starptautisks pludmales sēdvolejbola turnīrs

Jānis Celmiņš

Ar Rīgas Domes Izglītības, Kultūras un sporta departamenta finansiālu atbalstu, SIA „JYSK” materiālu atbalstu, A/S Aldaris produkcijas atbalstu, Latvijas Paralimpiskā komiteja organizēs X Starptautisko turnīru pludmales sēdvolejbolā „RIGA BEACH SITTVOLLEY CUP 2012”, kurš risināsies sporta un atpūtas kompleksā „Brazīlija” 13. un 14. oktobrī, sacensību atklāšana un sākums sestdien 13.oktobrī plkst.10.00.

Turnīrā uzaicinātas piedalīties pludmales sēdvolejbola komandas no Krievijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas,Somijas un Latvijas. Savu līdzdalību turnīrā apstiprināja un tajā piedalīsies 12 komandas no Ukrainas, Lietuvas un Latvijas.

Pludmales sēdvolejbolu spēlē uz speciālā klājuma, kas tiek uzlikts uz pludmales smiltīm, laukuma izmēri ir 4m garumā un 4,5m platumā, tīkla augstums 1,20m vīriešiem, 1,10m sievietēm. Uz laukuma komandā ir trīs cilvēki, kuri izvietojas viens spēlētājs priekšējā līnijā var darboties tikai kā cēlājs un bloķētājs, savukārt otrā līnijā ir divi aizsardzības un uzbrukuma spēlētāji. Pludmales sēdvolejbols kandidē uz iekļaušanu Paralimpisko spēļu programmā.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ulmanis