Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

1/8 finālā apraujas Pļaviņa un Regžas uzvaru sērija Sočos

Rolands Eliņš

1/8 finālā apraujas Pļaviņa un Regžas uzvaru sērija Sočos
Haralds Regža un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: FIVB

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža "Sochi Open" astotdaļfinālā divreiz ar 18:21 zaudēja setu pret Krievijas pludmales volejbolistiem, kas lika šo turnīru noslēgt dalītā devītajā vietā, kā arī nācās pārtraukt sešu uzvaru sēriju Soču pilsētā

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža pēc trim uzvarām grupu turnīrā varēja uz izslēgšanas spēļu pirmo kārtu noraudzīties no malas, jo bija jau garantējuši vietu astotdaļfinālā. Tajā viņi tikās ar Krievijas pāri Stojanovskis un Jarzutkinu, kuri šajā turnīrā izsēti ar 18. numuru. Krievijas pāris pirmajā kārtā bija pārliecinoši pārspējis šveiciešus Gabatūleru un Gersonu (21:14 un 21:12) un veiksmīgo sniegumu turpināja arī pret latviešiem.

Pirmajā setā Stojanovskis un Jarzutkins ātri pārņēma iniciatīvu un izvirzījās vadībā pat ar 14:7, praktiski izšķirot seta uzvarētāju. Pļaviņš un Regža gan vēl metās atspēlēties un pievilka līdz divu punktu atstatumam, taču Krievijas pāris tomēr izvairījās no neliela brīnuma un uzvarēja ar 21:18.

Otrais sets risinājās daudz līdzvērtīgāk, taču izskaņā tik un tā pie vairāk punktiem tika krievi, esot vadībā 17:13. Pie 19:16 Stojanovskim radās lieliska iespēja gremdei, taču viņš trāpīja tīklā. Nākamā izspēle izvērtās ļoti sīva, un Regža tajā divreiz pēc kārtas izcēlās ar bloku un Pļaviņš divreiz pēc kārtas prata izvilkt bumbu aizsardzībā, taču ar trešo mēģinājumu krievi savu panāca un ieguva trīs mačbumbas. Pirmo viņi sita autā, bet otrajā bija precīzi, uzvarot ar 21:18.

Līdz ar to pienācis gals Pļaviņa un Regžas uzvaru sērijai Sočos, jo, ieskaitot Kontinentālā kausa spēles, viņi šajā pilsētā bija pratuši uzvarēt sešos mačos pēc kārtas. Šodienas zaudējums nozīmē palikšanu dalītā devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 17:16, pirms 9 gadiem
Par dažām vietām pasaules rangā pakāpsies. Nostabilizēsies 50-niekā.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 17:44, pirms 9 gadiem
Regžam ziemā gaidāms titānisks darbs, ja ir vēlme spert nākošo soli uz augšu savā attīstībā.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 18:55, pirms 9 gadiem
Leciens labs, vecci aiziet, aiziet.