Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Regža/Āboliņš iekļūst Vaducas "Satellite" pamatturnīrā

Regža/Āboliņš iekļūst Vaducas "Satellite" pamatturnīrā
Armands Āboliņš un Haralds Regža
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas pludmales volejbola duets Haralds Regža un Armands Āboliņš šodien iekļuva Vaducas "Satellite" turnīra pamatsacensībās.

Haralds Regža/Armands Āboliņš vienīgajā kvalifikācijas kārtā divos setos ar 21:18 un 21:14 pārspēja serbus Stefanu Bastu un Lazaru Kolariču. Pamatturnīrs sāksies rīt. Par uzvaru cīnīsies 16 komandas, bet latviešu pretinieki pirmajā kārtā tiks precizēti vēlāk.

Vaducas "Satellite" startē arī divi Latvijas dāmu dueti. Kvalifikāciju veiksmīgi pārvarēja Tīna Graudiņa un Inese Jursone, bet tehniskās sanāksmes laikā vieta pamatturnīrā tika piešķirta arī Martai Ozoliņai un Alisei Lecei.

Dāmu pamatsacensības sāksies jau šodien. Lecei/Ozoliņai plkst. 16:00 pretī stāsies Esi Hāsu un Annīna Parkinena (Somija), bet Graudiņai/Jursonei plkst. 17:00 – Ksenija Dabiža un Jūlija Abalakina (Krievija).

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball


Anete Namiķe un Deniela Konstantinova. Foto: Frogs Today

Potenciālais pirmais NCAA latviešu duets Namiķe/Konstantinova sāk ar 25:27

Jaunizveidotais duets Anete Namiķe (pēdējā kursa studente) un Daniela Konstantinova (pirmā kursa studente) ceturtdien debitēja ar uzvaru, kaut gan starta setā piekāpās ar 25:27. ASV studējošo pludmales volejbola komandās rudenī pārbauda spēlētāju varējumu un meklē optimālākos virknējumus, lai nākamā gada pirmajā pusē sekmīgi aizvadītu sezonu.
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Foto: Evija Trifanova/LETA, LOK
9

Graudiņa un Samoilova savdabīgi paziņo par sadarbības turpināšanu

Ņujorkas Centrālparkā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova ar instagrama starpniecību šodien pavēstīja par kārtējā sponsora piesaistīšanu. "Esam priecīgas paziņot, ka uzsākam sadarbību [ar sponsoru]. Mūsu ceļā uz lielām uzvarām [attiecīgais produkts] palīdzēs neuztraukties par svīšanu, un justies uz laukuma stiprām, skaistām, sievišķīgām!" Tādējādi kļūst skaidrs, ka mūsu pludmales dāmas turpinās sadarbību un viņu jaunais atbalstītājs būs "Rexona Advanced Protection" antiperspiranti.
Anete Namiķe un Deniela Konstantinova. Foto: @anetenamike / TCU Beach Volleyball
2

Namiķe un Konstantinova mēģinās iekļūt zvaigžņotās TCU pamatsastāvā

Jaunajā sezonā Fortvērtas TCU spēlēs arī divas Latvijas pludmales volejbolistes - 2020. gada U20 Eiropas čempione Anete Namiķe un divkārtējā U20 Eiropas vicečempione Deniela Konstantinova.