Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņai/Jursonei pamatturnīrā divas uzvaras, Ozoliņai/Lecei - viena

Andrejs Siliņš

Graudiņai/Jursonei  pamatturnīrā divas uzvaras, Ozoliņai/Lecei - viena
Inese Jursone un Tīna Graudiņa
Foto: Vadims Morozovs/LVF

Latvijas dāmu volejbola dueti Tīna Graudiņa un Inese Jursone, kā arī Marta Ozoliņa un Alise Lece Vaducas CEV "Satellite" sērijas otrā posma pamatturnīra pirmajā kārtā izcīnīja uzvaru, bet otrajā kārtā zaudēja.

Pirmajā kārtā Graudiņa un Jursone uzveica ar otro numuru izlikto krievu pāri Dabiža un Abalakina - 24:22 un 21:18. Pārsteigumu sagādāja arī Ozoliņa un Lece, kuras bija izliktas ar 11. numuru, bet pirmajā kārtā tikās ar sesto numuru izliktajām somietēm Hasu un Parkinenu. Latvietes nepilnā stundā izcīnīja uzvaru trijos setos - 21:16, 19:21 un 16:14.

Otrajā kārtā Ozoliņa/Lece spēlēja pret ar trešo numuru izliktajām vācietēm Mersmannu un Šneideri. Latvietes turējās godam, tomēr zaudēja divos setos (18:21, 18:21). Ar 15. numuru izliktās Graudiņa un Jursone tikās ar norvēģietēm Trelandi un Pederseni (7. numurs) un svinēja gana drošu panākumu divos setos (21:15, 21:18).

Piektdien Ozoliņa un Lece spēlēs pret ar astoto numuru izliktajām šveicietēm Betšartu un Eiholceri. Zaudējuma gadījumā turnīrs tiks pabeigts 9. vietā, bet, ja izdosies uzvarēt, cīņa par medaļām turpināsies. Jursonei un Graudiņai gaidāma spēle 3. kārtā, kur jātiekas ar Ozoliņas un Leces pāridarītājām Mersmannu un Šneideri.