Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sorokins/T.Šmēdiņš viegli iesoļo Soču "Open" pamatturnīrā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Sorokins/T.Šmēdiņš viegli iesoļo Soču "Open" pamatturnīrā
Ruslans Sorokins
Foto: cev.lu

Latvijas pludmales volejbolisti Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš iekļuvuši Krievijas pilsētā Sočos notiekošā "Open" posma pamatturnīrā. Latvieši kvalifikācijā ļoti viegli ar rezultātu 2-0 (21:6, 21:5) pārspēja kazahus Jegoru Dmitrjevu un Artjomu Petrosjantu.

Pēc salīdzinoši laba snieguma parādīšanas Kontinentālā kausa izcīņas 4. kārtā, Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš turpināja Soču misiju ar dalību Pasaules kausa tūres "Open" turnīra kvalifikācijā. Līdzīgi kā dāmām, lai iekļūtu pamatturnīrā, bija jāpārvar tikai viena kvalifikācijas kārta, kurā latviešu pretinieki bija Jegors Dmitrjevs un Artjoms Petrosjants no Kazahstānas.

Spēles pirmais sets parādīja, ka Latvijas duetam iekļūšana pamatturnīrā šoreiz nebūs liels šķērslis, jo pretinieki bija krietni vājāki. Sorokinam neizdevās gūt punktu, kas ļautu pirmo setbumbu iegūt, kad pretinieku kontā bija tikai pieci punkti. Tas gan neliedza brīdi vēlāk gūt uzvaras nesošo punktu setā - 21:6.

Otrais sets ritēja tieši tāpat kā pirmais. Kazahstānas pludmales volejbolisti spēlēja ļoti primitīvi, atkal nerodot iespēju tikt vismaz līdz 10 gūtiem punktiem. Sorokinam un Tomam Šmēdiņam atkal bija visas iespējas pretiniekus atstāt uz pieciem punktiem, ko šoreiz arī izdevās paveikt. Līdz ar to mačs noslēdzās ar graujošu rezultātu 2-0 (21:6, 21:5).

Trešdien Soču "Open" pamatturnīru sāks uzreiz pieci Latvijas pāri. Sieviešu turnīrā piedalīsies Inese Jursone/Lana Sorokina un Marta Ozoliņa/Alise Lece, bet vīriešu turnīrā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža, kā arī Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš.

     [+] [-]

, 2015-09-08 17:32, pirms 9 gadiem
Ko šitie sarijušies 21:5 21:6

     [+] [-]

, 2015-09-08 17:39, pirms 9 gadiem
Ieslēdzu paskatīties spēli - acis pat nomirkšķināt nepaspēju

     [+] [-]

, 2015-09-08 18:09, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Ieslēdzu paskatīties spēli - acis pat nomirkšķināt nepaspēju
Kāda saite, kur varēja redzēt?

     [+] [-]

, 2015-09-08 18:32, pirms 9 gadiem
PuLVeris rakstīja: Kāda saite, kur varēja redzēt?
1xbet

  -1 [+] [-]

, 2015-09-08 19:10, pirms 9 gadiem
Tur tas krievu humorists Petrosjans spēlēja kazahiem...spēlēt īsti nemācēja,bet mēģināja vienkārši mūsējos smīdināt ....sasmīdināja mūs visus...optibet(ā) otrā seta sākumā gaidiju likmes piedāvājumu -pirmās komandas vairāk/mazāk par 5....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja