Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Sorokins kvalifikācijas turnīru Pekinā sāks pret britiem

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Sorokins kvalifikācijas turnīru Pekinā sāks pret britiem
Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins rīt uzsāks cīņu par iekļūšanu Pekinā notiekošā FIVB „Grand Slam” turnīra pamatsacensībās. Lai nodrošinātu vietu pamatturnīrā, mūsējiem būs jāuzvar divas cīņas.

Kvalifikācijas sacensībās Šanhajā Latvijas duets izsēts ar trešo numuru un sacensības sāks ar pirmo kārtu, kurā Sašam ar Ruslanu pretī stāsies Lielbritānijas duets Huans Klaudio Garsija un Stīvens Grotovskis, kuriem ticis 30. numurs. Līdz šim abi dueti aizvadījuši tikai vienu savstarpējo cīņu un uzvaru tajā (2011. gada vasara) svinējuši briti. Interesanti, ka arī pirms gada cīņa notika tieši Ķīnā, toreiz gan turnīrā Šanahajā.

Ja Latvijas pāris spēs pieveikt britus, tad otrajā mačā pretī stāsies austriešu Hūbera / Seidla un itāļu brāļu Ingrosso pāra uzvarētāji. Lai iekļūtu pamatturnīrā, Latvijas duetam jāizcīna divas uzvaras.

Pirmās kārtas maču Samoilovs / Sorokins uzsāks pulksten 7.20 pēc Latvijas laika un tas risināsies uz centrālā korta, kas dod iespējas mačam sekot arī video tiešraidē.

Pekinā no pamatturnīra sacensības uzsāks Latvijas vīriešu duets Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš, kuri pirmajā sezonas „Grand Slam” posmā Šanhajā ieguva 17.vietu.

     [+] [-]

, 2012-05-08 17:51, pirms 12 gadiem
Izskatās ļoti ņemami un cerams mūsējie tiks labās vietās.