Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kravčenoka: "Trenējos piecas dienas nedēļā, tostarp divas reizes ar Tīnu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kravčenoka: "Trenējos piecas dienas nedēļā, tostarp divas reizes ar Tīnu"
Pompilio Merkadante, Anastasija Kravčenoka, Gustavo Roča, Tīna Graudiņa, Andris Eikens. Foto: facebook.com/graudina.kravcenoka

Tokijas olimpisko spēļu ceturtās vietas īpašniece Anastasija Kravčenoka pēc četru mēnešu pārtraukuma atgriezusies savā youtube.com kanālā un vēsta par treniņnometni Hermosas pludmalē Losandželosā. Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa gatavojas jaunai sezonai.

Losandželosā mūsu komanda ir salīdzinoši lielā sastāvā - Anastasija Kravčenoka, Tīna Graudiņa, galvenais treneris Gustavo Roča, galvenā trenera asistents Pompilio Merkadante un fiziskās sagatavotības treneris Andris Eikens.

Daugavpilietei bija doma īrēt mājokli pludmales pilsētā Hermosabīčā, taču tas izrādījās ļoti dārgi, tāpēc tika izvēlēta vieta 40 minūšu brauciena attālumā.

Kravčenoka tagad trenējas pārsvarā bez Graudiņas, kurai ir pienākumi NCAA čempionvienībā Losandželosas USC un studijās. "Hermosas pludmalē trenējos piecas reizes nedēļā. Trenējos ne tikai ar Tīnu, jo viņai jāapmeklē arī universitātes komandas treniņi. Fiziski tas [trenēties kopā biežāk] viņai būtu ļoti grūti. Viņa ierodas tikai divas reizes nedēļā - ar to neesmu pārāk apmierināta, bet labi, ka vismaz sanāk tās divas reizes. Trenējos arī ar citām meitenēm, tas ir labi - daudz labāk nekā Latvijā, kur meitenes ir gados jaunas. Nedēļā man notiek arī pieci fiziskie treniņi. Tādējādi šeit sanāk divi treniņi dienā un divas brīvdienas," informē mūsu pludmales volejboliste.

Kravčenokas treniņos kā pāriniece palīdz arī USC galvenā trenera asistente Lorela Vīvere (ASV) un Tokijas olimpisko spēļu dalībniece Viktorija Orsi-Tota (Itālija). "Beach Pro" tūrē minētā itāliete startēs kopā ar jaunāko māsu Reku Orsi-Totu, kura studē un spēlē Losandželosas "Loyola Marymount".

Šajā nometnē Kravčenoka/Graudiņa aizvadīja treniņspēles arī ar kanādietēm Sāru Pavanu/Melisu Humanu-Paredesu un amerikānietēm Kelliju Kleizu/Betsiju Flintu.

Atgādinām, ka jaunajā "Beach Pro" tūrē Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka plāno sākt ar "Elite 16" turnīru, kas 23.-27. martā risināsies Meksikas ziemeļrietumu pilsētā Rosarito.

Izmantotie resursi:

  +2 [+] [-]

, 2022-03-09 00:11, pirms 2 gadiem
Kravčenokai pieklājīga angļu valoda, nav jākautrējas.
Citā valodā var iestarpināt kaut ko sulīgāku, lai būtu rozīnīte.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-09 01:13, pirms 2 gadiem
kāpēc nedēļā vairāk nekā viena brīva diena?

     [+] [-]

, 2022-03-09 10:42, pirms 2 gadiem
Kur Gena?