Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža Šveices ''Masters'' turnīrā pēc pirmās uzvaras

Krišs Upenieks

Pļaviņš un Regža Šveices ''Masters'' turnīrā pēc pirmās uzvaras
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: Mārtiņš Mālmeisters, olimpiade.lv

Šveices pilsētā Bīlē šodien sākas CEV ''Masters'' sērijas sezonas otrais posms pludmales volejbolā. Dalībnieku sarakstā ir arī viens Latvijas pāris - Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža. Mūsējiem pirmā spēle 15:00 pret Norvēģijas sportistiem.

Vakar dāmu sacensību kvalifikācijā piedalījās divas komandas - Marta Ozoliņa / Alise Lece un Inese Jursone un Lana Sorokina. Diemžēl abi Latvijas dueti piedzīvoja zaudējumus jau pirmajās spēlēs. Vīru turnīrā starp rezerves komandām bija atrodami Aleksandrs Solovejs / Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš / Viktors Koržeņevics, bet vieta pamatturnīrā bija Pļaviņam un Regžam, kuri šodien arī vienīgie pārstāvēs Latviju turnīrā.

Pirmais sezonas ''Masters'' posms norisinājās Jūrmalā, kur par uzvarētājiem kļuva Itālijas dvīņu brāļi Mateo un Paolo Ingrosso. Atraktīvie spēlētāji arī šajā posmā ir atrodami starp dalībniekiem, bet galvenie favorīti būs citi - Aleksandra Samoilova un Jāņa Šmēdiņa pretinieki Eiropas čempionāta finālturnīra ceturtdaļfinālā spāņi Pablo Erera un Adrians Gavira.

Pļaviņš un Regža pēc punktiem turnīrā ir izlikti ar itin augsto sesto numuru. Pamatturnīrā spēlēs 16 komandas, kuras būs sadalītas četrās grupās katrā pa četriem duetiem. Pirmo četru vietu ieguvējas uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet vēl astoņas komandas turnīru pēc grupu cīņās turpinās ar izslēgšanas turnīra pirmo kārtu.

Mārtiņš un Haralds spēlēs vienā grupā ar spāņiem Alfredo Marko un Kristianu Garsiju (3.), Šveices pāri Matu Kovāču un Jonasu Kīslingu (11.) un ''wild card'' ieguvušajiem norvēģiem Kristianu Sorumu un Runnaru Sannernesu (15.). Pret Norvēģijas pāri paredzēta arī vienīga spēle ceturtdien - sākums pulksten 15:00.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

  +1 [+] [-]

, 2015-08-06 15:39, pirms 9 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2015-08-06 15:52, pirms 9 gadiem
ilo91 rakstīja: te video: http://laola1.com/en-at/live/biel-bienne-masters-court-2/365362.html
Paldies, visu varēja labi redzēt! Uzvara!!