Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rīgā un Jūrmalā notiks bezmaksas pludmales volejbola treniņi jauniešiem

Jānis Celmiņš

Rīgā un Jūrmalā notiks bezmaksas pludmales volejbola treniņi jauniešiem
Foto: FIVB

Saule, jūra, smiltis un pludmales volejbols – tās ir neatņemamas vasaras sastāvdaļas. Tāpēc O-SANDS izplešas un šogad piedāvā bezmaksas pludmales volejbola treniņus jauniešiem gan Rīgā, gan Jūrmalā.

Rīgas jauniešiem vasaras treniņi kļūst par tradīciju, jo jau piekto gadu pēc kārtas visas vasaras garumā O-SANDS aicina jauniešus ar un bez priekšzināšanām uz saviem āra pludmales volejbola laukumiem (Skanstes ielā 2B, Rīgā) profesionālu treneru vadībā aktīvi pavadīt vasaru, attīstīt vispārējo fizisko sagatavotību un apgūt pludmales volejbola iemaņas.

Pludmales volejbolam Jūrmalā ir īpaša nozīme un likumsakarīgi, apvienojot spēkus ar Jūrmalas pilsētas domi un Jūrmalas Sporta skolu, šogad no 10.jūnija O-SANDS atklās pludmales volejbola treniņus Jūrmalas pludmales centrā. Projekta mērķis ir sniegt ikvienam bērnam un jaunietim Rīgā un Jūrmalā iespēju uzsākt bezmaksas treniņus pludmales volejbolā, veicināt aktīvu brīvā laika pavadīšanu un veselīgu dzīvesveidu.

Treniņos tiek aicināti pieteikties jaunieši no 9 līdz 18 gadiem ar un bez priekšzināšanām. Nodarbību norisi nodrošinās O-SANDS treneri A.Vilde, S.Andrejevs, M.Gabduļins, A.Balcere, Jūrmalā viņiem pievienosies K.Zaļkalns, K.Kaupāne, K.Moskaļenko. Bet īpašus pārsteigumus sagādās Jūrmalas pludmales volejbola pamatlicējs Genādijs Samoilovs un Latvijas labākie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs, Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kas ik pa laikam priecēs jauniešus ar savu klātbūtni un sniegs vērtīgus padomus no savas pieredzes.

Pieteikties treniņiem Rīgā: https://pafbetosands.com/skola/
Pieteikties treniņiem Jūrmalā: https://pafbetosands.com/jaunums-pl...

Šī projekta ideja ir radusies O-SANDS smiltīs, tomēr laikam ejot, to nebūtu iespējams realizēt bez organizatoru uzticīgajiem draugiem, kas ik gadu neatlaidīgi palīdz realizēt mūsu mērķi! Paldies Jūrmalas pilsētas domei, Marine Underwriting Services, Maxima, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Latvijas Tautas Sporta Asociācijai, Jūrmalas Sporta skolai, Izglītības un zinātnes ministrijai, Latvijas Sporta Federāciju Padomei un Pillar.