Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šodien Katarā sākas "Pro Beach Tour – Challenge" posms ar viena Latvijas pāra dalību

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šodien Katarā sākas "Pro Beach Tour – Challenge" posms ar viena Latvijas pāra dalību
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

No 5. – 8. maijam Kataras pilsētā Dohā tiks aizvadīts Pro Beach Tour – Challenge posms, kurā piedalīsies viens no Latvijas jaunizveidotajiem pludmales volejbola pāriem – Edgars Točs un Kristians Fokerots.

Latvijas duets sacensības uzsāks ar kvalifikācijas turnīru, kurā latvieši izsēti ar 12. kārtas numuru. Kvalifikācijas turnīrā vīriešu konkurencē savu dalību pietikušas 27 komandas, no kurām 8 spēcīgākās turpinās cīņu grupu turnīra posmā.

Jau nākamajā dienā, 6. maijā, tiks aizvadītas grupu spēles, taču pusfināla un fināla spēles attiecīgi 7. un 8. maijā, kurā tiks noskaidroti turnīra uzvarētāji. Pirmā spēle šodien Točam ar Fokerotu pret austriešiem Florianu Šnetceru un Laurencu Gressigu (plkst.16:45 pēc LV laika). Šnetcers ar citu pārinieku Petučnigu pasaules rangā atrodas 149.vietā.

Nākamajā nedēļā "Pro Beach Tour" turpināsies ar vīriešu komandu "Future" posmu Spānijas galvaspilsētā Madridē, savukārt nedēļu vēlāk tur pat Madridē no 19. līdz 22. maijam notiks sieviešu duetu "Future" posms. Tajā pašā laikā arī Turcija uzņems "Pro Beach Tour – Challenge" posmu, kas pēc spēka ir augstākā līmeņa posms.

Spēļu LIVE vērojami: https://www.volleyballworld.tv/logi...

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols